Internetmarketingblog

Social media

Logo Operation Market Garden 70
De Made in [Arnhem] Bokaal wordt elk jaar uitgereikt aan de organisatie of het initiatief dat het meest heeft betekend voor de promotie van Arnhem. Dit jaar is de bokaal gewonnen door de Stichting Airborne Herdenkingen en Liberation Route Europe voor de campagne 'MarketGarden70'. Een campagne waar Perplex haar steentje aan heeft bijgedragen!

Lees verder


Logo Facebook
Categorie: Social media
Net als de eerste editie vond The Facebook Conference dit jaar weer plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De lijst met aansprekende merken als Philips, De Efteling, Staatsloterij, DELA, Mercedes-Benz en de Telegraaf Media Groep schepte hoge verwachtingen. Liza was erbij!

Lees verder


Hét event over online marketing, -advertising en interactieve media werd bezocht door Liza en Fedosja. Lees meer over de inspiratie die ze daar hebben opgedaan.

Lees verder


Logo Google Plus
Categorie: Social media
Niet langer heeft u een e-mailadres nodig om een kennis of vriend een e-mail te sturen. Zorg ervoor dat jullie verbonden zijn via Google+ en Gmail doet de rest.

Lees verder


Logo Facebook
Categorie: Social media
Na een rechtszaak en schikking in 2013, heeft Facebook besloten te stoppen met het tonen van gesponsorde berichten in de tijdlijn.

Lees verder


Logo Facebook
Categorie: Social media
Tijdens de eerste Facebookconferentie werd niet alleen door grote merken verteld over hun ervaringen met Facebook. Facebook was zelf ook aanwezig om het een en ander uit de doeken te doen. Liza en Fedosja waren erbij!

Lees verder


Logo Facebook
Categorie: Social media
Blij, verdrietig, moe... Niet langer vertel je je vrienden waar je bent en met wie, je vertelt ze vanaf nu ook hoe je je voelt en wat je precies doet! Facebook breidt de statusupdate uit met activiteiten en emoties.

Lees verder


Logo Facebook
Categorie: Social media
Facebook blijft groeien en ontwikkelen. De lancering van zoekmachine Graph Search is, naar eigen zeggen, de derde pijler binnen het bestaansrecht van Facebook. Gaan we vinden waar we naar op zoek zijn?

Lees verder


Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van taal? Wat is er de afgelopen jaren veranderd in de taal van bijvoorbeeld websitebezoekers? Fedosja ging in De Glazen Ruimte in Maarssen op zoek naar 'de nieuwe taal'.

Lees verder


Logo Facebook
Facebook introduceert een nieuwe paginastructuur. Internationale merken kunnen vanaf nu hun internationale karakter beter combineren met lokale pagina's. Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje.

Lees verder


Bent u gebruiker van Pinterest en benieuwd naar het succes van uw pins? Pinerly helpt bij het meten van clicks, likes, repins en het bereik van uw campagnes. Maar met Pinerly kunt u nog veel meer. Wij zetten de mogelijkheden op een rij.

Lees verder


Categorie: Social media
Het Social Media Congres 2012, een inspirerend congres met innovatieve cases van toonaangevende merken. Tenminste, dat was de belofte. Fedosja reisde af naar Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. Lees hier het verslag!

Lees verder


Digital Marketing Live, naar eigen zeggen "hét nieuwe event over online marketing, advertising en interactive media". Nieuwsgierig reisden Olaf en Ilse een zonovergoten dag af naar de Westergasfabriek in Amsterdam.

Lees verder


Logo Pinterest
We liken, (re)tweeten en delen wat af. Via Facebook, Twitter, Hyves en Google+ verspreiden we interessante teksten, beelden en video's. Pinterest doet het anders. Dit sociale netwerk draait op de kracht van beeld. Wat is het precies en wat kunt u ermee?

Lees verder


Logo Facebook
Eind december is de tijd van terugblikken en vooruitzien. Zo ook voor Google. De zoekmachine heeft bekend gemaakt hoe de wereld heeft gezocht in 2011. Wat was er dit jaar in Nederland belangrijk?

Lees verder