Effectief een online campagne opzetten? 4 tips

Tegenwoordig zie je overal online campagnes voorbijkomen; op Google, Facebook, LinkedIn tot aan TikTok. Online zichtbaar zijn is belangrijker dan ooit. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw campagne opvalt tussen al die andere berichten en advertenties? Met de volgende 4 tips helpen we je op weg.

01 februari 2023 Internetmarketing
Lees verder

5 tips voor een toegankelijke website

Toegankelijkheid is vaak een ondergeschoven kindje bij het ontwerpen van een nieuwe website. Toch kun je met wat simpele aanpassingen het gebruikersgemak verhogen voor elke bezoeker. Een aanpasbare lettergrootte en goed kleurcontrast zijn een goed begin, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. We helpen je graag op weg in dit artikel.

11 januari 2023 Usability Webdesign
Lees verder

Wij zijn jouw eigen team met digitale professionals

Voor onze opdrachtgevers zijn we geen leverancier, maar een partner. We werken met vaste teams, die bestaan uit de juiste mix van specialisten: strategen, online marketeers, webdesigners, redacteuren en programmeurs. En dat loont: met jouw vaste team kan je jaar na jaar ‘nog beter’ resultaat behalen.

We zijn op ons best als...

…we samen voor de klanten van onze opdrachtgevers een unieke en onderscheidende (digitale) klantbeleving mogen creëren die van A tot Z klopt. Daarbij combineren we diverse disciplines, kennis en kunde om te zorgen voor de juiste inzichten, conclusies, middelen én optimalisaties.