Blijf op de hoogte met onze gedeelde kennis!

Internetmarketingblog

RSS Feed

Perplex op de lange latten

Het afgelopen weekend stond bij Perplex in het teken van ons langverwachte ski-uitje naar Oostenrijk! De exacte eindbestemming was Lech. Het dorp waar onze koninklijke familie op wintersport gaat en het jaarlijkse persmoment plaatsvindt. We waanden ons in de wereld van (après)ski en leerden meer over termen als 'pizzapunt', 'snowplow' en 'Kaiserschmarrn'

Lees verder

Bowlen, hard werken en er nooit alleen voor staan

Perplex bestaat uit ambitieuze professionals met een passie voor digital. We werken onder andere met online marketeers, webdesigners, redacteuren en programmeurs. Dit betekent dat er veel kennis in huis is. Deze kennis willen we graag delen. Niet alleen met elkaar, maar ook met studenten. Om deze reden bieden we afstudeerders de kans een kijkje te nemen in de praktijk en voor een aantal maanden onderdeel te zijn van Perplex.

Lees verder

Programmeur bij Perplex: mijn eerste week

Wist je dat Perplex tegenwoordig twee vrouwelijke programmeurs (of moeten we zeggen: programmeuses?) rijk is? Natasha en Linda zijn beide weg van coderen én zeer goede aanwinsten voor onze teams. Natasha beet het spits af en voegde zich vorig jaar als eerste tussen alle mannelijke programmeurs. Hoe was het voor haar om bij ons aan de slag te gaan, wat viel op en wat zijn de werkzaamheden die zij inmiddels als een pro onder de knie heeft? Natasha vertelt.

Lees verder

Umbraco 8 komt eraan!

Umbraco is het gebruiksvriendelijke open source contentmanagementsysteem waar we bij Perplex sinds jaar en dag het internet mooier, beter en efficiënter mee maken. Al sinds de eerste aankondiging van versie 8 (the next big major release) zijn de verwachtingen hoog gespannen. Waar Umbraco in de beginjaren veel tijd en liefde stak in de mogelijkheden en uitbreidingen voor programmeurs, heeft bij de afgelopen releases de gebruikerservaring van de editor steeds meer aandacht gekregen. Umbraco 7 liet al een compleet veranderde UX voor de backoffice zien, een waardevolle upgrade voor de editor. Umbraco 8 is volgens Umbraco zelf de volgende stap, voor zowel programmeur als redacteur.

Lees verder