Blijf op de hoogte met onze gedeelde kennis!

Internetmarketingblog

RSS Feed

Beheer je Umbraco website met je stem via Google Home

Sinds 24 oktober is Google Home eindelijk in het Nederlands beschikbaar. Je kan vanaf dan vanuit je eigen huiskamer én in je moedertaal praten met deze slimme speaker. Bij Perplex geloven we dat spraak een steeds belangrijkere rol gaat spelen in ons dagelijks leven. Om ons voor te bereiden op deze (r)evolutie zijn we ruim een jaar geleden begonnen met experimenteren. Wat willen en kunnen we met Google Home? Hoe kunnen we Google Home inzetten in ons dagelijks werk? Kan Google Home ons helpen nóg efficiënter te werken? In dit blog presenteren we onze proof-of-concept-package voor ons favoriete CMS: Umbraco.

Lees verder

INNOVATE is geopend, en hoe!

Terwijl de laatste statafels worden opgeruimd en bureaus weer op hun plaats worden gezet, kijken we met veel plezier terug op de opening van INNOVATE. Op onze mooie locatie middenin de stad, ontvingen we gisteravond 250 innovatieve gasten. 

Een spectaculair event, non-lineair programma en bijzondere beleving: dat was de belofte. En na alle enthousiaste reacties kunnen we wel zeggen dat we dit, samen met Tom Kortbeek, Hilmer Thijs en Carolijn Wessels, hebben waargemaakt. Het was super leuk om gastheer en mede-organisator te zijn! We kijken terug op een avond waar nog lang over wordt nagepraat.

Lees verder

ISO? Wij zijn gecertificeerd!

20 juni 2018: bubbels, taart en opgelucht ademhalen. De ISO27001 en NEN7510 certificeringen zijn binnen! Steeds vaker kwam de vraag vanuit klanten of we de certificering hadden, waarbij informatiebeveiliging centraal staat. Door deze vraag zijn we gaan nadenken, waarom zouden we certificeren, wat is de meerwaarde en wat betekent het voor ons? Door het behalen van een ISO27001 en NEN7510 certificaat kan Perplex aantonen dat er goed wordt nagedacht over informatiebeveiliging en dat dit zorgvuldig wordt beschreven, geïmplementeerd en gecontroleerd. Prettig voor de klant, maar ook zeker voor Perplex! Maar voordat we hier kwamen moesten we een spannend traject door…

Lees verder

Maak de cirkel rond

Eerder schreef ik als Senior Marketing Professional een column voor MarketingTribune. Strategie en creatie zijn vaak twee aparte werelden, waarin de vertaling van een concept een eigen leven kan gaan leiden. Of andersom: het pagina's dikke rapport een heel mooi verhaal lijkt, maar praktisch gezien niet levensvatbaar is.

In mijn visie gaan strategie en creatie hand in hand, maar hoe doe je dat? Een Marketing Framework en internetmarketing canvas bieden houvast, dus lees snel verder!

Lees verder