Blijf op de hoogte met onze gedeelde kennis!

Internetmarketingblog

RSS Feed

Maak de cirkel rond

Eerder schreef ik als Senior Marketing Professional een column voor MarketingTribune. Strategie en creatie zijn vaak twee aparte werelden, waarin de vertaling van een concept een eigen leven kan gaan leiden. Of andersom: het pagina's dikke rapport een heel mooi verhaal lijkt, maar praktisch gezien niet levensvatbaar is.

In mijn visie gaan strategie en creatie hand in hand, maar hoe doe je dat? Een Marketing Framework en internetmarketing canvas bieden houvast, dus lees snel verder!

Lees verder

Van idee naar biertje

Vrijdagmiddag 15 december 17:00 En de winnaar is...

Het laatste uur van de Perplex Playground is aangebroken. 48 uur lang heeft iedereen zijn ideeën, energie en innovativiteit ingezet. De uitkomst: 5 fantastische ideeën waar het publiek en de jury een winnaar uit moet kiezen. De winnaar krijgt naast de benodigde uren, óók het benodigde budget om het project ook daadwerkelijk uit te voeren. Team Bier wint niet, omdat er zoveel innovatieve ideeën zijn. Maar gelukkig krijgen ze toch de kans  om de zoektocht naar hét perfecte biertje af te maken.

Lees verder

Security & Umbraco - Slides Codegarden 2018

Tijdens het jaarlijkse Festival CodeGarden in Odense (Denemarken) gaf onze collega Jeffrey een presentatie over security en Umbraco. In de presentatie probeert hij fictief een Umbraco-website te hacken. Hij laat ze de stappen zien die hij zou hebben genomen en hoe je jouw website hier tegen kan beschermen. De slides geven 9 concrete tips die je rechtstreeks op jouw Umbraco-website kunt toepassen.

Lees verder

We vallen in de prijzen op Codegarden '18!

Deze week staat in het teken van het jaarlijkse Codegarden: hét internationale festival van het open source CMS Umbraco waar wij dagelijks mee werken. Onze collega’s Tim, Dennis, Jeffrey, Leon en Daniel reisden af naar het prachtige Odense om daar te leren, te luisteren en te delen. En daar blijft het niet bij, want daarnaast zijn we 4 keer genomineerd en hebben we twee awards gewonnen!

Lees verder