Perplex blog

Blijf op de hoogte van onze kennis en ervaringen

RSS Feed

Primeur: Perplex wint derde jaar op rij Umbraco Best Custom Solution award

Voor het derde jaar op rij neemt Perplex de Umbraco award voor Best Custom Solution in ontvangst. Met dit resultaat zijn wij de enige partij in de wereld die dit heeft bereikt! Dit maakt het een unieke prestatie voor zowel ons als de organisatie van de Umbraco Awards. Daarbij mochten we namens de jury ook de award voor Best Gold Partner Solution in ontvangst nemen én werden Daniël en Jeffrey herbenoemd tot Most Valuable Persons (MVP’s).

Lees verder

5 tips die de gebruikerservaring optimaliseren

Hoe presteert jouw website? Voorziet de website in de behoefte van jouw klanten? En hoe zorg je voor een positieve gebruikerservaring? Regelmatig voeren we onderzoeken uit met échte gebruikers om deze vragen te kunnen beantwoorden. 

Lees verder

Samenwerking met Perplex tijdens Corona-virus

Dit is dé plek voor ons om jullie op de hoogte te houden van de laatste updates op digitaal gebied. Op dit moment lijkt ons dit ook de gepaste plek om jullie een update te geven over het Corona-virus en de maatregelen die Perplex neemt om zowel veilig te blijven én om het werk te kunnen blijven leveren dat jullie van ons gewend zijn. 

 

Lees verder

Scoren met content – het succesverhaal van Dirkzwager legal & tax

“Ik wil op nummer 1 in Google staan!” – een wens die we al sinds jaar en dag voorbij horen komen.

Mensen zijn dol op resultaat. En liever gisteren dan vandaag, waardoor ‘snelle’ oplossingen voor het behalen van resultaat razend populair zijn en blijven. Maar of snelle oplossingen het beste resultaat leveren voor de lange termijn valt te betwijfelen…

Lees verder