Blijf op de hoogte met onze gedeelde kennis!

Internetmarketingblog

10 tips om direct toe te passen in uw e-mailcampagne

Wist u dat er 13 miljoen e-mails per dag worden gestuurd? E-mailmarketing wordt nog vaak onderschat, ondanks de effectiviteit van het kanaal. Wij zien dat ingezette e-mailmarketingcampagnes zonder twijfel van grote betekenis kunnen zijn. Ook u kunt het verschil maken met e-mailmarketing, maar hoe? Wij waren aanwezig bij DDMA e-mail summit 2017 en hebben 10 praktische tips verzameld. Geef uw mails ook een boost!

Lees verder

SMX Londen 2017: de invloed van Voice Search op SEO

Na SMX München en SMX San Jose reisden onze collega’s Denise en Mariëlle af naar Londen, om daar de Search Marketing Expo (SMX) bij te wonen. Ook op deze locatie kwamen veel onderwerpen rondom zoekmachine-marketing (SEM) en zoekmachine-optimalisatie (SEO) aan bod. In dit blog gaan we in op de meest recente ontwikkelingen in zoekgedrag, die een steeds grotere impact zullen hebben op SEO en daarmee ook de creatie van content: Voice Search.

Lees verder

Marketing in de zorg van morgen

Als online partner van de ziekenhuizen Rijnstate, VieCuri en ZGT, zijn veranderingen in de zorg bij ons dagelijks aan de orde. We lopen graag voorop, dus lieten Anique en Marjolijn zich op een zonnige woensdagochtend onderdompelen in de wereld van ziekenhuizen, zorginstellingen en vooral het leven als 'patiënt'. Het congres 'Marketing in de zorg van morgen', georganiseerd door Zorgtotaal en bedrijfsvereniging MOA, inspireerde hoe - voor ons vooral online natuurlijk - de wensen en behoeften van de patiënt meer centraal kunnen worden gesteld.

Lees verder

Wat doet die brievenbus bij Perplex?

Elke website heeft wel een klein verbeterpunt. De vraag is alleen waar de verbeterpunten liggen. Een element op de website kan heel logisch lijken, maar in de praktijk heel anders uitpakken. U komt er maar op één manier achter of dat echt zo is: door te testen.

Lees verder

Strategie van Mercedes-Benz Financial Services in beeld

Hoe presenteer je als 4 professionals overtuigend een nieuwe strategie aan meerdere afdelingen in Nederland, België, Luxemburg en uiteindelijk het hoofdkantoor in Duitsland? Door het te laten zien! Samen met Mercedes-Benz Financial Services ontwikkelde Perplex in korte tijd een animatie, die werd voorgelegd aan de top van onze opdrachtgever. Hoe zag onze ‘week van de animatie’ eruit?

Lees verder
Nieuws

Umbraco-Festival: wij zijn erbij!

Vrijdag 28 april ‘vieren’ we in Duitsland het Umbraco-Festival. Als Umbraco Gold Partner is Perplex daar natuurlijk ook te vinden. Naast aanwezig zijn, geven we dit keer ook de sessie ‘Secure your Umbraco’. Onze collega Jeffrey deelt zijn kennis op het gebied van security en geeft tips over hoe Umbraco geleidelijk aan veiliger wordt voor ontwikkelaars en gebruikers. Bekijk hieronder het volledige festivalprogramma!

 Umbraco-Festivalprogramma