Perplex blog

Blijf op de hoogte van onze kennis en ervaringen

RSS Feed

Mijn week als online marketeer

Time flies when you're having fun. Het is alweer 1,5 jaar geleden sinds ik bij Perplex binnenkwam. Als ik kijk naar de werkzaamheden die ik nu uitvoer besef ik mij hoeveel ik heb geleerd en hoe anders iedere werkdag weer is. Ben jij benieuwd naar mijn werk en een kijkje achter de schermen? Ik neem je mee in mijn week als online marketeer!

Lees verder

2 nominaties voor de Dutch Interactive Awards!

Op afstand heffen wij een glaasje bubbels met elkaar... Omdat we in twee categorieën zijn genomineerd voor de Dutch Interactive Awards 2020! Met onze cases van Dirkzwager en vFAS staan we te pronken tussen grote merken zoals NOS, Efteling, KLM, Jumbo en NS. Hoe we dit hebben bereikt? Dat vertellen we je graag!

Lees verder

Waarom iedereen digitaal toegankelijk moet zijn

Al jaren strijden we voor digitaal toegankelijke websites. En met een reden: uit onderzoek blijkt dat in 2020 slechts 70 van de 2.000 onderzochte overheidswebsites voldoen aan de eisen van digitale toegankelijkheid. Een goede reden om onze missie te blijven voortzetten om het internet toegankelijker te maken en de urgentie te blijven benadrukken. Een onderdeel van deze missie is om jou kennis te laten maken met de beginselen van digitale toegankelijkheid. Lees je mee?

Lees verder