Blijf op de hoogte met onze gedeelde kennis!

Internetmarketingblog

RSS Feed

SMX Advanced 2019: Inzichten op het gebied van SEO & SEA

Search Marketing Expo (SMX) is ’s werelds grootste conferentie gericht op zoekmachinemarketing (SEO en SEA). Dit jaar reisden Mariëlle, Ilse en Robin af naar Berlijn om de eerste Europese editie van SMX Advanced bij te wonen. Met veel inspiratie en nieuwe inzichten keerden zij terug naar Arnhem. In deze blog delen we enkele opvallende inzichten en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en Google Ads.

Lees verder

5 simpele tips voor een toegankelijke website

Toegankelijkheid. Een onderwerp waar velen van ons niet bij stilstaan. We vinden het vanzelfsprekend om netjes geholpen te worden door de klantenservice, om makkelijk op de stoep te lopen en om online te shoppen. Toch lopen mensen met uiteenlopende beperkingen hierbij helaas nog steeds tegen belemmeringen aan. Op het gebied van digitale toegankelijkheid helpen wij je graag op weg naar een toegankelijke(re) website!

Lees verder

Mijn week als projectmanager

Op LinkedIn beschrijf ik mijn functie als: 'Online marketeer / Projectmanager'. Maar hoe ik het op verjaardagen en feestjes uitleg is een tweede... Toen ik zo’n 4,5 jaar geleden bij Perplex startte had ik ruim 8 jaar online projectmanagementervaring en toch leverde de eerste periode veel nieuwe taken en inzichten op. Dat de functie van projectmanager divers is en je snel schakelt zal voor niemand verrassend zijn. En als projectmanager voel je je al vrij snel een duizendpoot maar wat denk je als je naar een week van mijn werk kijkt?

Lees verder

Een duik in de wereld van CSS en JavaScript

Nieuwe updates en releases zijn de normaalste zaak van de (digitale) wereld. Het is dus belangrijk om op de hoogte te blijven van trends en veranderingen in de branche. Vorige maand was het aan front-end developers Bram en Luuk om hun kennis op het gebied van CSS en JavaScript bij te spijkeren. Ze reisden af naar Berlijn en bezochten CssConf en JsConf. Bram deelt de hoogtepunten van de conferenties, maar ook hoe nieuwe technieken als 'OpenType Font Varations' en 'Progressive Web Apps' geïmplementeerd kunnen worden.

Lees verder