Blijf op de hoogte met onze gedeelde kennis!

Internetmarketingblog

RSS Feed

We vallen in de prijzen op Codegarden '18!

Deze week staat in het teken van het jaarlijkse Codegarden: hét internationale festival van het open source CMS Umbraco waar wij dagelijks mee werken. Onze collega’s Tim, Dennis, Jeffrey, Leon en Daniel reisden af naar het prachtige Odense om daar te leren, te luisteren en te delen. En daar blijft het niet bij, want daarnaast zijn we 4 keer genomineerd en hebben we twee awards gewonnen!

Lees verder

Een logische reis voor de bezoeker

Een reisspecialist met een bestemmingspagina voor de Verenigde-Staten. Het doel: zo veel mogelijk vakanties boeken. Kan je die content zo optimaliseren dat mensen uiteindelijk méér vakanties boeken? Wij deden het en het kon! Na 2 maanden zorgde de geoptimaliseerde pagina voor +33% meer conversie. Hoe we dat hebben aangepakt? We laten het graag zien. 

Lees verder

Hoe ons afgelopen weekend was?

In Schotland en dat was prachtig! Aan het stuur in een 4x4. Overnachten in het Dalmunzie kasteel. Een concert van een Schotse doedelzakspeler. De mooiste landschappen en uitzichten. Raften in ijswater. Een whiskyproeverij- en karaoke-avond. Kleiduivenschieten. Monkey Barrel Comedy met "Jell Batters". Op stap in Edinburgh. En bijslapen in het vliegtuig terug..

We hopen dat u ons niet teveel gemist heeft. Met extra vrolijke gezichten zijn wij weer op ons thuisbasis. In ieder geval voorlopig ;)

Lees verder

Een DDOS van de Googlebot?

Normaal is Google een van je betere vrienden op het internet, maar enkele weken geleden liepen we op het internet tegen wat vreemds aan. Onze monitoring alarmeerde ons dat in de afgelopen dagen het CPU-gebruik van één van onze websites geleidelijk aan steeds verder omhoog liep en we dagelijks een duizelingwekkend aantal van bijna 1 miljoen aantal gecrawlde pagina's per dag (!) hadden en een meer dan 25 Gb aan data werd gedownload op dagelijkse basis. Na een korte analyse van onze logfiles leek het er ook nog eens op dat al dat verkeer gegenereerd werd door een Googlebot (of iets of iemand die zich voordeed als Googlebot).

Lees verder