Blijf op de hoogte met onze gedeelde kennis!

Internetmarketingblog

RSS Feed

Samenwerking met Perplex tijdens Corona-virus

Dit is dé plek voor ons om jullie op de hoogte te houden van de laatste updates op digitaal gebied. Op dit moment lijkt ons dit ook de gepaste plek om jullie een update te geven over het Corona-virus en de maatregelen die Perplex neemt om zowel veilig te blijven én om het werk te kunnen blijven leveren dat jullie van ons gewend zijn. 

 

Lees verder

Scoren met content – het succesverhaal van Dirkzwager legal & tax

“Ik wil op nummer 1 in Google staan!” – een wens die we al sinds jaar en dag voorbij horen komen.

Mensen zijn dol op resultaat. En liever gisteren dan vandaag, waardoor ‘snelle’ oplossingen voor het behalen van resultaat razend populair zijn en blijven. Maar of snelle oplossingen het beste resultaat leveren voor de lange termijn valt te betwijfelen…

Lees verder

De vernieuwde Google SERP

Misschien is het je al opgevallen: op 13 januari heeft Google een grote update uitgerold aan haar zoekmachine. De impact van de verandering in algoritmes is voor sommige websites nog niet te zien, maar wat wel direct opvalt is de nieuwe weergave voor de SERP (Search Engine Results Page), oftewel hoe Google haar zoekresultaten presenteert. In deze blog praten we je door de belangrijkste veranderingen, en geven we ook nog wat tips waar je direct zelf mee aan de slag kunt.

Lees verder

SMX Advanced 2019: Inzichten op het gebied van SEO & SEA

Search Marketing Expo (SMX) is ’s werelds grootste conferentie gericht op zoekmachinemarketing (SEO en SEA). Dit jaar reisden Mariëlle, Ilse en Robin af naar Berlijn om de eerste Europese editie van SMX Advanced bij te wonen. Met veel inspiratie en nieuwe inzichten keerden zij terug naar Arnhem. In deze blog delen we enkele opvallende inzichten en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en Google Ads.

Lees verder