Perplex blog

Blijf op de hoogte van onze kennis en ervaringen

RSS Feed

2 nominaties voor de Dutch Interactive Awards!

Op afstand heffen wij een glaasje bubbels met elkaar... Omdat we in twee categorieën zijn genomineerd voor de Dutch Interactive Awards 2020! Met onze cases van Dirkzwager en vFAS staan we te pronken tussen grote merken zoals NOS, Efteling, KLM, Jumbo en NS. Hoe we dit hebben bereikt? Dat vertellen we je graag!

Lees verder

Waarom iedereen digitaal toegankelijk moet zijn

Al jaren strijden we voor digitaal toegankelijke websites. En met een reden: uit onderzoek blijkt dat in 2020 slechts 70 van de 2.000 onderzochte overheidswebsites voldoen aan de eisen van digitale toegankelijkheid. Een goede reden om onze missie te blijven voortzetten om het internet toegankelijker te maken en de urgentie te blijven benadrukken. Een onderdeel van deze missie is om jou kennis te laten maken met de beginselen van digitale toegankelijkheid. Lees je mee?

Lees verder

Wat als... designchallenge

Wat als Mario de oprichter van LinkedIn was… Hoe zou het er dan uit hebben gezien?

Een aantal keer per jaar komen alle designers van Perplex samen voor een designchallenge. Het doel is om eens wat anders te doen dan de dagelijkse werkzaamheden en om in een (te) korte tijd iets te maken. Tijdens voorgaande designchallenges werd bijvoorbeeld een digitale jukebox mét touchdisplay gemaakt en op dit moment wordt er geëxperimenteerd met animaties, in samenwerking met Perplex Motion

Lees verder

Primeur: Perplex wint derde jaar op rij Umbraco Best Custom Solution award

Voor het derde jaar op rij neemt Perplex de Umbraco award voor Best Custom Solution in ontvangst. Met dit resultaat zijn wij de enige partij in de wereld die dit heeft bereikt! Dit maakt het een unieke prestatie voor zowel ons als de organisatie van de Umbraco Awards. Daarbij mochten we namens de jury ook de award voor Best Gold Partner Solution in ontvangst nemen én werden Daniël en Jeffrey herbenoemd tot Most Valuable Persons (MVP’s).

Lees verder