Trots! Vier collega's binnen Perplex hebben de titel Senior Marketing Professional behaald

Woensdag 5 oktober 2016 was het zover: de tweede editie van SMP ON TOUR en Perplex was van de partij. En niet zomaar! Tijdens deze tweede editie was het aan onze collega’s Ilse, Fedosja en Leon de eer om het certificaat Senior Marketing Professional in ontvangst te nemen. Met de uitreiking van deze certificaten is Perplex nu 4 SMP’ers rijk. Olaf, Leon, Fedosja en Ilse mogen de titel SMP voeren en dit is iets om als organisatie én mede-collega's erg trots op te zijn!

Uitreiking SMP-certificaten

Tijdens de tweede editie van SMP ON TOUR werden drie SMP-certificaten uitgereikt aan onze collega's. Zij ontvingen het certificaat en daarmee de titel Senior Marketing Professional (SMP). Wat houdt dit in? De titel SMP is een erkend keurmerk voor vakbekwame en hooggekwalificeerde marketeers. Alleen met een afgeronde opleiding op minimaal NIMA B of HBO CE-niveau én vijf jaar werkervaring in het marketing vakgebied kom je in aanmerking voor deze certificering.
We zijn dan ook erg trots op het feit dat onze collega's Ilse, Fedosja, Olaf én Leon de titel SMP mogen voeren!

SMP on tour op 5 oktober

Twee keer per jaar wordt voor én door Senior Marketing Professionals het evenement SMP ON TOUR georganiseerd. De allereerste editie vond op 21 juni 2016 plaats bij Perplex, met als enthousiaste host én ambassadeur onze collega Olaf. Op woensdag 5 oktober was het de eer aan SMP'er Hans van Bragt. De tweede editie vond plaats in Almere bij het Big Data Value Center, een open innovatieplatform waar veilig geëxperimenteerd kan worden met (big) data. Ook deze editie was weer erg geslaagd. We hebben nieuwe inzichten opgedaan, fijne contacten gelegd en tot slot drie mooie NIMA SMP-certificaten mee naar huis genomen!

Fedosja neemt SMP-certificaat in ontvangst
Ilse mag zich vanaf nu ook SMP'er noemen

Meer weten?

Meer weten over de certificering Senior Marketing Professional? Of benieuwd of je in aanmerking komt voor deze titel? Meer informatie vind je op de website van het NIMA.

Lees ook

Primeur! VieCuri.nl als eerste ziekenhuiswebsite beloond met Waarmerk drempelvrij.nl