Partner in Education van de Fontys

Sinds vanochtend is het officieel! De aankomende 4 jaar verbindt Perplex zich als Partner in Education met de Fontys Hogeschool ICT in Eindhoven. Olaf ondertekende het convenant met directeur Ad Visser, tijdens de eindexpositie van NEXT.

Het experimentele project NEXT, waarbij Perplex ook in de jury aanschoof, gaf studenten een week de tijd om een innovatief product neer te zetten rondom het thema SPY: spionage in de breedste zin van het woord. 

Fontys Hogeschool ICT:

"Dit Arnhemse bedrijf vol internetfanaten is al geruime tijd betrokken bij ICT & Media, waar ze de klantrol voor het groepsproject vervullen en een waardevol feedback-traject met studenten aangaan. We zijn dan ook trots op deze nieuwe aanwinst binnen onze Partners in Education!"

De samenwerking in de praktijk

Om opleidingen goed aan te laten sluiten bij de praktijk, leveren we hier zelf graag een bijdrage aan. Dus: 1 echte case, 4 sprints en 6 projectgroepen. Fontys Hogescholen en Perplex gaven studenten voor de derde maal op rij een kijkje in de professionele keuken.

Hoe doe je onderzoek, welk concept is onderscheidend en welke uitwerking is vervolgens levensvatbaar? Voor de einddemo reisden we af naar Eindhoven, waar de 6 projectgroepen streden om de felbegeerde Perplex snowglobe.

Lees de hele blog

Fontys einddemo in Eindhoven
Gazelle elektrische fiets OrangeC7plus
Lees ook

Gazelle contentcreatie: anders dan anders?