Perplex ontvangt twee awards en een nominatie op Umbraco Codegarden 2017

Afgelopen week waren vier collega's op kennisexpeditie bij het jaarlijkse internationale Umbraco-congres CodeGarden in Odense, Denemarken. En ze komen niet met lege handen terug! Eén award, één eervolle vermelding en één MVP (Most Valuable Person) benoeming gaan mee terug in de koffer naar Arnhem. 

Most Valuable Person

Jeffrey beet het spits af en werd woensdag verrast met de titel Umbraco MVP (Most Valuable Person). Elk jaar worden er een aantal leden gekozen, die zich op een uitzonderlijke manier hebben onderscheiden. Jeffrey werkte dit jaar mee aan de core van Umbraco en specialiseert zich in security. In totaal werden er 15 MVP’s verkozen uit de online community van 220.022 actieve deelnemers. De waardering voor de inzet van Perplex, in de vorm van packages en een actieve en positieve bijdrage om Umbraco nóg verder te verbeteren, werd hierbij uitgesproken. 

Best Package Award

Later op de dag mocht Perplex nogmaals op het podium komen als één van de zeven award winnaars. Onze plugin ‘Umbraco Forms on Perplex Steroids’ werd beloond met de ‘Best Package Award’. Umbraco is standaard uitgerust met een module om webformulieren te creeëren. De plugin van Perplex verrijkt deze standaardfunctionaliteit nog verder, om dit nog gemakkelijker en functioneler te maken. De plugin van Perplex is gratis beschikbaar voor iedereen die Umbraco gebruikt waardoor alle gebruikers van Umbraco nog eenvoudiger formulieren kunnen maken.

Eervolle vermelding

Een eervolle vermelding was voor de website verder-online.nl in de categorie ‘Best Technical Solution’. In totaal waren hiervoor 170 inzendingen ingestuurd. Onze inzending werd in de top-3 genomineerd. De website verder-online.nl maakte Perplex, samen met ZB communicatie, voor de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Het is een impliciet gepersonaliseerde website op basis van een door Perplex ontwikkeld personalisatie-algoritme. Dat betekent dat bezoekers content krijgen te zien die voor hem of haar het meest relevant is. 

 

Umbraco community

We zijn al jaren groot fan van Umbraco. Onze opdrachtgevers zijn erg te spreken over de gebruiksvriendelijkheid. En wij over de snelheid en enorme flexibiliteit. Het helpt ons om betrouwbare sites van eenvoudig tot zeer complex te ontwikkelen. Umbraco is open source en we vinden het onze plicht om als actieve gebruiker actief aan de community bij te dragen. Het is erg gaaf dat deze inzet ook door die community wordt gewaardeerd. Maar eigenlijk vinden we alle community-leden die meewerken winnaars!

Leren en inspireren

Codegarden vindt jaarlijks in Odense plaats en brengt alle ontwikkelaars en betrokkenen samen. Dit jaar was alweer de 13e editie met workshops, demonstraties en interessante sprekers. Het festival groeit en groeit, net als Umbraco dat inmiddels het grootste .NET open source contentmanagementsysteem is met ruim 400.000 actieve installaties!

En maandag..?

Maandag zijn onze collega's weer in Arnhem en daarvoor ontvangt de plaatselijk bakker nog een bestelling. En zoals de Denen zeggen: Fortsættes! Oftewel: wordt vervolgd! 

SMX London 2017 wall
Lees ook

SMX Londen 2017: de invloed van Voice Search op SEO