• Home
  • Blog
  • Security & Umbraco - Slides Codegarden 2018

Security & Umbraco - Slides Codegarden 2018

  • Umbraco

Tijdens het jaarlijkse Festival CodeGarden in Odense (Denemarken) gaf onze collega Jeffrey een presentatie over security en Umbraco. In de presentatie probeert hij fictief een Umbraco-website te hacken. Hij laat ze de stappen zien die hij zou hebben genomen en hoe je jouw website hier tegen kan beschermen. De slides geven 9 concrete tips die je rechtstreeks op jouw Umbraco-website kunt toepassen.

 

Hieronder kun je de slides downloaden om terug te lezen. Wil je de discussie voortzetten, heb je ideeën over Umbraco beveiliging of wil je een klankbord voor je eigen gedachten over het beveiligen van Umbraco? Stuur dan een e-mail naar Jeffrey@perplex.nl!

Download presentatie

 

Meer over Umbraco beveiliging

Security is een hot onderwerp en met de GDPR/AVG-wetgeving wordt dit onderwerp alleen maar belangrijker. De afgelopen jaren ben ik me gaan specialiseren in security in combinatie met mijn liefde voor Umbraco. Met de ervaring van talloze security audits (uitgevoerd door internationale organisaties op onze Umbraco-installaties) en mijn eigen visie op security wil ik je in deze presentatie een aantal tips geven die je kan toepassen op je eigen Umbraco-omgeving.  

Werken bij Perplex?

Bij Perplex werken we met 40 collega's elke dag om het internet een stukje mooier te maken en onze klanten te helpen hun doelen online te realiseren. Werk jij graag met Umbraco, heb jij liefde voor het maken van websites die het verschil maken, en wil je graag aan uitdagende projecten voor klanten werken? Neem dan vooral eens contact op met ons, want dan zijn we zo goed als zeker op zoek naar jou!

Interesse en vragen kan je altijd e-mailen naar sollicitatie@perplex.nl.

Lees ook

We vallen in de prijzen op Codegarden '18!