• Home
  • Blog
  • We vallen in de prijzen op Codegarden 18!

We vallen in de prijzen op Codegarden '18!

  • Umbraco

Deze week staat in het teken van het jaarlijkse Codegarden: hét internationale festival van het open source CMS Umbraco waar wij dagelijks mee werken. Onze collega’s Tim, Dennis, Jeffrey, Leon en Daniel reisden af naar het prachtige Odense om daar te leren, te luisteren en te delen. En daar blijft het niet bij, want daarnaast zijn we 4 keer genomineerd en hebben we twee awards gewonnen!

Umbraco nóg beter maken

Samen Umbraco verbeteren, dat is toch wel een beetje ons doel. En dat wordt beloond, want Perplex'ers Daniël en Jeffrey krijgen vandaag de eervolle titel ‘Umbraco Most Valuable Person’ (MVP). Jeffrey zelfs voor het 2de jaar op rij! Een hele prestatie, want uit een community van maar liefst 220.022 leden worden jaarlijks zo'n 15 MVP’s benoemd. De titel bekroond onder andere de Security Package: een uitbreiding binnen Umbraco die gebruikers in staat stelt om inlog- en accountacties in te zien. Dit draagt bij aan de veiligheid van Umbraco en maakt het gemakkelijker om aan de nieuwe privacywet (AVG) te voldoen. 

Nominatie voor de Best Package Award!

De Security Package van Perplex is één van de drie genomineerde voor de Best Package Award! Omdat Jeffrey inmiddels veel kennis heeft opgedaan over security binnen Umbraco, spreekt hij morgen ook op Codegarden over dit onderwerp. Hierbij staat websecurity centraal en geeft hij antwoord op vragen als: hoe overleven we beveiligingsaudits van klanten en externe partijen, hoe veilig is Umbraco en hoe kunnen we de beveiliging verbeteren?

We winnen…

Best custom solution award

met de Midlayer van Mercedes-Benz

Perplex kreeg een nominatie én Leon besteeg het podium voor best custom solution award voor de Midlayer van Mercedes-Benz. Binnen Umbraco hebben wij ervoor gezorgd dat er een koppeling tussen de verschillende databases van Mercedes-Benz is. Hierdoor kunnen gebruikers een auto volledig zelf samenstellen waarbij de gekozen features visueel getoond worden.

Lees hier meer over deze case

Best editing experience award

met het platform van Dirkzwager

Tot slot nam Dennis de award in ontvangst voor best editing experience voor het uitgebreide platform van Dirkzwager. Het platform geeft de mogelijkheid om inzicht te krijgen in eigen statistieken. Het systeem registreert wanneer vooraf ingestelde conversies worden behaald. Dit wordt vertaald naar een conversieratio, zodat de advocaten worden gestimuleerd om betere artikelen te schrijven. Benieuwd naar de hele case?

Je leest het hier

Tot volgend jaar

Maandag zijn onze CodeGarden Perplex’ers gewoon weer op kantoor. En dat is maar goed ook, want we hebben iets te vieren! Met taart en champagne. En daarna gaan we weer hard aan het werk, op naar CodeGarden 2019.

Zoals de Denen zeggen: indtil næste år! Oftewel: tot volgend jaar!

Lees ook

Een logische reis voor de bezoeker