• Home
  • Blog
  • Dubbele winst op Codegarden 2019

Dubbele winst op Codegarden 2019

Succes op Codegarden 2019. Onze delegatie nam op dit wereldwijde Umbraco congres maar liefst 2 awards in ontvangst! In de categorieën Best Custom Solution én Best Gold Partner Solution gingen beide awards naar het nieuwe e-commerce platform van Wagenborg Passagiersdiensten (WPD). Naast de awarduitreiking bestond Codegarden ook uit een hoop kennis opdoen én delen... 

Award #1

De inzending van WPD ontving in de categorie voor Best Custom Solution zowel een nominatie áls een award. Dit is het tweede jaar op rij dat we de Best Custom Solution award in ontvangst mogen nemen. Een enorme eer, want volgens de jury bevat het platform alle middelen voor het verlenen van volledige service!

Award #2

En... WPD ontving nóg een award! Namelijk die voor Best Gold Partner Solution. In deze categorie worden inzendingen van de Umbraco Gold Partners vergeleken en ontvangt de meest spraakmakende case een award. Wederom een mooie bevestiging voor ons harde werk! Lees hier de uitgebreide case van WPD!

4 nominaties

Naast de 2 nominaties voor WPD in de categorieën Best Custom Solution en Best Gold Partner Solution, werden we verrast met nog 2 nominaties! Onze "Talk to my Umbraco website" inzending kreeg namelijk een nominatie in de categorie Best New Tech, maar ook in de categorie voor Best Package. 

De case bevat een unieke koppeling tussen techniek en innovatie die het mogelijk maakt om Umbraco aan te sturen zonder computer. Een nieuwe oplossing die het werken met Umbraco makkelijker maakt, maar ook bijdraagt aan de toegankelijkheid van het CMS! Benieuwd hoe het werkt? Jeffrey laat het hier zien.

Optimale kennisdeling

Als Gold Partner van Umbraco draagt Perplex actief bij aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten voor het open-source Content Management Systeem. Door alle opgedane kennis en ervaring kregen Perplex’ers Jeffrey en Fedosja tijdens Codegarden 2019 de eer om deze jarenlange kennis en ervaring te delen met de Umbraco gemeenschap. Jeffrey werd voor het 3e jaar benoemd tot Most Valueble Person (MVP) en deelde zijn creatieve mening onder andere tijdens de Umbraco Retreat.

I have a dream about Umbraco 8.x

Op woensdag presenteerde Jeffrey zijn dromen over de toekomst van Umbraco en zorgde hij voor veel enthousiasme bij de luisteraars. 

Benieuwd hoe de droomwereld van Jeffrey eruitziet?

download Jeffrey's presentatie

10 tips to make your editor love you

Fedosja maakte dit jaar haar debuut op het Codegarden podium en creëerde op een unieke manier meer bewustzijn voor de rol van de editor. 

In de presentatie lees je met welke 10 tips je de harten van editors steelt.

download Fedosja's presentatie

Teamwork makes the dream work

Na 3 dagen in een enorme Umbraco bubbel geleefd te hebben, kregen onze collega's een warm onthaal en kunnen we concluderen dat er één gezamenlijk gevoel heerst, namelijk: trots! Codegarden 2019 kon dan ook niet voorbij gaan zonder uitgebreide PowerPoint presentatie bij terugkomst op kantoor. Op naar een nieuw jaar met innoverende Umbraco functionaliteiten én een bezoek aan Codegarden 2020!