Perplex op de lange latten

Het afgelopen weekend stond bij Perplex in het teken van ons langverwachte ski-uitje naar Oostenrijk! De exacte eindbestemming was Lech. Het dorp waar onze koninklijke familie op wintersport gaat en het jaarlijkse persmoment plaatsvindt. We waanden ons in de wereld van (après)ski en leerden meer over termen als 'pizzapunt', 'snowplow' en 'Kaiserschmarrn'

Abfahren!

Op donderdag 21 maart vertrok de eerste groep richting het ski-oord waar we de komende 5 dagen zouden verblijven. Zij hadden de kans om een dag eerder de pistes te verkennen. Op vrijdag vertrokken de overige 3 groepen vanuit het warme Arnhem richting – het bijna net zo warme – Oostenrijk.

Net buiten het centrum van Lech wachtte Chalet Sonneck op de komst van 28 dolenthousiaste Perplex’ers. Stuk voor stuk klaar voor een gezellig, sportief en lang weekend met elkaar!

Op de latten

Eenmaal aangekomen stonden we te popelen om het luxe Lech te ontdekken. Het duurde niet lang voor de dure sportauto’s en nauwkeurig bij elkaar gezochte outfits gespot werden. Leuk, maar niet het belangrijkste voor ons. Wij konden niet wachten om de lange latten te laten onderbinden! De groep verdeelde zich in beginners, semi-beginners en pro’s, waarvan de beginners en semi-beginners lessen volgden. Hier werd uiteraard al een groot gedeelte van de tijd aan besteed.

Na(ast) het skiën

Het weekend vulde zich na elke skidag met een specifieke invulling van de avond. Hierbij kun je denken aan een wandeling door de sneeuw, een gondel- en fakkeltocht, kaasfonduen in een typisch Oostenrijks restaurant, voetbal kijken, après-skiën, slapen, dineren in het chalet en een spelletjesavond. Laten we ook de lange, maar gezellige, terugreis van gemiddeld 10 uur niet vergeten!

Ondanks dat we een aantal dagen niet bereikbaar waren, wilden we graag een sfeerimpressie delen. Dit legendarische ski-uitje heeft er namelijk voor gezorgd dat we er de komende maanden extra hard tegenaan kunnen!

Lees ook

Bowlen, hard werken en er nooit alleen voor staan