• Home
  • Blog
  • Perplex wint 2 Umbraco awards

Primeur: Perplex wint derde jaar op rij Umbraco Best Custom Solution award

Voor het derde jaar op rij neemt Perplex de Umbraco award voor Best Custom Solution in ontvangst. Met dit resultaat zijn wij de enige partij in de wereld die dit heeft bereikt! Dit maakt het een unieke prestatie voor zowel ons als de organisatie van de Umbraco Awards. Daarbij mochten we namens de jury ook de award voor Best Gold Partner Solution in ontvangst nemen én werden Daniël en Jeffrey herbenoemd tot Most Valuable Persons (MVP’s).

Digitale uitreiking

De Umbraco community werd dit jaar digitaal bijeengebracht en even waande iedereen zich in het Deense Odense. Een feestelijke bijeenkomst op het jaarlijkse Umbraco Codegarden zit er door Corona dit jaar helaas niet in. De organisatie maakte alsnog de Most Valuable Persons (MVP’s) bekend en reikte digitaal alle Umbraco Awards uit.

Herbenoeming MVP's

Via een livestream kregen Jeffrey en Daniël te horen dat ze werden herbenoemd tot MVP’s! Jeffrey ontvangt de titel al voor de 4e keer en Daniël mag zich nu 2 jaar MVP noemen. De titel van MVP is een beloning voor het actief bijdragen aan de ontwikkeling van het Umbraco cms en het is vast onderdeel van het Codegarden Congres. 

Winnend internationaal contentplatform 

In de categorieën Best Custom Solution en Best Gold Partner Solution wint het internationale contentplatform voor de leasemaatschappij Athlon de felbegeerde award. Dit project startte met de vernieuwing van de internationale website athlon.com, met een naadloze implementatie voor de landen als vervolg.

Belangrijke factoren waren het overbrengen van een eenvoudige en intuïtieve werking van het platform en het faciliteren van een systeem dat werkt voor alle landen en alle talen. Na de livegang van de internationale website volgden al snel aanvragen uit de andere landen waarin Athlon actief is. Inmiddels is Athlon Zweden voorzien van een nieuwe website en volgen binnenkort Engeland, Spanje, Portugal, Nederland en België! 

Bekijk de case

"Umbraco fulfills all our business needs, in every possible way"

- Athlon International

Nieuwe ronde, nieuwe kansen 

Perplex is vastbesloten om ook het komende jaar tot een groot Umbraco succes te maken. Aan de projecten en creativiteit zal het niet liggen, geen verzoek is te gek, alles kan!

Een gouden combinatie

Umbraco is een Content Management Systeem (CMS) gebouwd op Microsoft.Net technologie. Het CMS is open source, wat betekent dat iedereen toevoegingen of verbeteringen kan aanbrengen. Nadat Umbraco eerder dit jaar tot beste CMS software open source werd verkozen door Emerce, kunnen we met recht zeggen: Perplex en Umbraco zijn een gouden combinatie. 

Lees ook

5 tips die de gebruikerservaring optimaliseren