• Home
  • Blog
  • Samenwerking met Perplex tijdens Corona-virus

Samenwerking met Perplex tijdens Corona-virus

Dit is dé plek voor ons om jullie op de hoogte te houden van de laatste updates op digitaal gebied. Op dit moment lijkt ons dit ook de gepaste plek om jullie een update te geven over het Corona-virus en de maatregelen die Perplex neemt om zowel veilig te blijven én om het werk te kunnen blijven leveren dat jullie van ons gewend zijn. 

 

Update werkzaamheden Perplex

Op dit moment werken collega’s met (lichte) klachten vanuit huis. Deze collega's kun je bereiken via de mail of via Basecamp. 

Verder werken we niet pro-actief thuis. Omdat er geen collega’s in de risicogroep vallen en we qua werkzaamheden niet in grote, wisselende groepen samen zijn schatten we het risico niet dusdanig in dat thuiswerken nodig is. We geven collega's uiteraard wel de ruimte om zelf te bepalen waar zij willen zijn; op kantoor of thuis. We houden het advies van het RIVM nauwlettend in de gaten en mochten we het toch nodig achten dat we iedereen verplichten thuis te werken, dan zijn we daarop voorbereid. We zullen je hier dan over berichten op ons blog.

Afgelopen week hebben we voorbereidingen getroffen om alle werkzaamheden te kunnen voorzetten volgens planning, in het geval alle collega's thuis aan het werk gaan. Mocht het een wijziging in de planning voor jouw project betekenen, dan zal jouw projectmanager je hiervan op de hoogte brengen. 

Heb je de komende dagen een afspraak bij Perplex? Neem contact op met degene met wie je een afspraak hebt, om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn. Indien mogelijk wordt de afspraak uitgesteld, of zal het plaatsvinden via een video-verbinding. Mocht je andere zorgen of vragen hebben, dan horen we het graag. We zijn telefonisch bereikbaar via 026 383 07 34. Voor niet dringende vragen kun je altijd mailen naar info@perplex.nl, we zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden! 

Lees ook

Scoren met content – het succesverhaal van Dirkzwager legal & tax