• Home
  • Blog
  • Feest bij Perplex – Brains, Bubbles & Boogie

Feest bij Perplex – Brains, Bubbles & Boogie - 6 november

Het Brains, Bubbles & Boogie Perplex feest is er weer eentje voor in de boeken als je het ons vraagt! De geweldige organisatie van Chasing Sunsets heeft een spetterend programma weten neer te zetten. Van een toffe pubquiz met indrukwekkende optredens van Glowballz en mindhacker Marc Woods, tot swingende muziek van Cherry & The Sugarstuds

Gelukkig waren we nog net op tijd voordat de nieuwe maatregelen rondom COVID-19 ingingen.

Een nieuw hoofdstuk

Samen met onze klanten en Perplex'ers hebben we uitbundig gevierd dat Perplex 15 jaar bestaat. Hier zijn wij natuurlijk onwijs trots op. We hebben geproost op de afgelopen jaren, en vooral op wat nog gaat komen. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk, een periode van groei en professionalisering. Met een duidelijke koers voor de komende jaren kunnen we onze ambities en die van onze (toekomstige) klanten verwezenlijken.

Blame it on the Boogie

Memorabele momenten moet je vastleggen, vind je ook niet? We kijken dan ook met veel plezier terug op dit feest. Een spraakmakende avond om nooit te vergeten. We willen partners, klanten en relaties bedanken voor hun komst. Bekijk de aftermovie en wie weet zie je jezelf ook nog eens swingend voorbijkomen 😉

Met speciale dank aan videomaker: Mats van der Graaf

Winnaars Quiz

De winnaars van de Brains, Bubbles & Boogie Quiz zijn bekend! De beste tafel? Ach we zijn allemaal winnaars, al waren de tafels 4, 7, 12, 19 en 20 toch net een beetje beter. Gefeliciteerd! Ben je benieuwd hoeveel vragen jouw team goed had? 

Check de antwoorden

Blije gezichten

Het feest heeft ook een lading supergave foto’s opgeleverd! Ben je benieuwd of onze fotograaf jou ook heeft gespot? Laat even je mailadres achter dan sturen wij een linkje waar je de foto’s kunt downloaden.

De credits van deze toffe foto's gaan naar Barbara Kerkhof

Tot de volgende!