Perplex blog

Blijf op de hoogte van onze kennis en ervaringen

RSS Feed

Google Analytics 4; nieuwe kansen voor het optimaliseren van jouw website!

Heb jij ‘m al voorbij zien komen; de melding over Google Analytics 4? Op dit moment is Google bezig met de uitrol van de nieuwe versie van Analytics. Moet jij iets met deze melding doen of verandert er iets voor jou? Belangrijke vragen. Wij zien met Google Analytics 4 vooral een kans en nemen je graag mee in een aantal stappen die we nu alvast kunnen zetten! 

Lees verder

5 tips die de gebruikerservaring optimaliseren

Hoe presteert jouw website? Voorziet de website in de behoefte van jouw klanten? En hoe zorg je voor een positieve gebruikerservaring? Regelmatig voeren we onderzoeken uit met échte gebruikers om deze vragen te kunnen beantwoorden. 

Lees verder

Scoren met content – het succesverhaal van Dirkzwager legal & tax

“Ik wil op nummer 1 in Google staan!” – een wens die we al sinds jaar en dag voorbij horen komen.

Mensen zijn dol op resultaat. En liever gisteren dan vandaag, waardoor ‘snelle’ oplossingen voor het behalen van resultaat razend populair zijn en blijven. Maar of snelle oplossingen het beste resultaat leveren voor de lange termijn valt te betwijfelen…

Lees verder

De vernieuwde Google SERP

Misschien is het je al opgevallen: op 13 januari heeft Google een grote update uitgerold aan haar zoekmachine. De impact van de verandering in algoritmes is voor sommige websites nog niet te zien, maar wat wel direct opvalt is de nieuwe weergave voor de SERP (Search Engine Results Page), oftewel hoe Google haar zoekresultaten presenteert. In deze blog praten we je door de belangrijkste veranderingen, en geven we ook nog wat tips waar je direct zelf mee aan de slag kunt.

Lees verder