Blijf op de hoogte met onze gedeelde kennis!

Internetmarketingblog

RSS Feed

Tussen de regels door het juiste verhaal

Iedereen kan schrijven. Toch is tekstschrijven een vak apart. Hét moment waarop dat duidelijk wordt is vaak bij een nieuwe website, want wat gaat u communiceren als alles nog mogelijk is?

Wat wil de doelgroep horen - of juist niet - en hoe zorgt u dat de content werkt voor uw organisatie, product of dienst? Een triggerende advertentie moet bezoekers na het doorklikken inspireren, informeren en uiteindelijk vaak laten converteren. Aan goed geschreven content gaan een paar stappen vooraf. Bent u benieuwd welke?

Lees verder

Spraakgestuurd zoeken, toekomstmuziek?

Stelt u zich eens voor dat een potentiële klant op zoek is naar uw bedrijf. Hij zoekt niet via een browser, maar spreekt de zoekopdracht in via een virtuele assistent zoals in Google Home. Wat voor antwoord zal Google Home dan geven? En heeft u hier zelf invloed op? 

Lees verder

Vakantie in Nederland! Tijd om uw website op te schonen

We zitten precies op de helft van de zomervakantie! Het kan zo maar zijn dat u in de vrij rustige zomerperiode eindelijk tijd heeft om zaken onder handen te nemen waar u normaal gesproken niet aan toe komt. Start met een grote zomerschoonmaak, waarbij u niet alleen het kantoor opfrist, maar direct de bezem door uw website haalt. Werkt alles nog naar behoren of is er iets aan vervanging toe? Bekijk onze handige checklist en ontdek waar ú deze zomer mee aan de slag kunt.  

Lees verder

Behaal ook de ultieme PageSpeed score!

Mobiel wordt steeds belangrijker en daarmee ook de snelheid van je pagina. De Pagespeed-score weegt mee in de ranking van een site. Speciaal hiervoor is Google PageSpeed Insights in het leven geroepen. Met deze gratis tool is snel te achterhalen hoe uw site scoort volgens Google, op het gebied van snelheid of performance. Google geeft een score op een schaal van 0 tot 100, uiteraard is 100 de perfecte score. Onbereikbaar? Zeker niet! Voor perplex.nl hebben we dit gerealiseerd.

Verbeter ook úw score aan de hand van de volgende 6 best practices.

Lees verder