Perplex blog

Blijf op de hoogte van onze kennis en ervaringen

RSS Feed

5 tips die de gebruikerservaring optimaliseren

Hoe presteert jouw website? Voorziet de website in de behoefte van jouw klanten? En hoe zorg je voor een positieve gebruikerservaring? Regelmatig voeren we onderzoeken uit met échte gebruikers om deze vragen te kunnen beantwoorden. 

Lees verder

Scoren met content – het succesverhaal van Dirkzwager legal & tax

“Ik wil op nummer 1 in Google staan!” – een wens die we al sinds jaar en dag voorbij horen komen.

Mensen zijn dol op resultaat. En liever gisteren dan vandaag, waardoor ‘snelle’ oplossingen voor het behalen van resultaat razend populair zijn en blijven. Maar of snelle oplossingen het beste resultaat leveren voor de lange termijn valt te betwijfelen…

Lees verder

De vernieuwde Google SERP

Misschien is het je al opgevallen: op 13 januari heeft Google een grote update uitgerold aan haar zoekmachine. De impact van de verandering in algoritmes is voor sommige websites nog niet te zien, maar wat wel direct opvalt is de nieuwe weergave voor de SERP (Search Engine Results Page), oftewel hoe Google haar zoekresultaten presenteert. In deze blog praten we je door de belangrijkste veranderingen, en geven we ook nog wat tips waar je direct zelf mee aan de slag kunt.

Lees verder

SMX Advanced 2019: Inzichten op het gebied van SEO & SEA

Search Marketing Expo (SMX) is ’s werelds grootste conferentie gericht op zoekmachinemarketing (SEO en SEA). Dit jaar reisden Mariëlle, Ilse en Robin af naar Berlijn om de eerste Europese editie van SMX Advanced bij te wonen. Met veel inspiratie en nieuwe inzichten keerden zij terug naar Arnhem. In deze blog delen we enkele opvallende inzichten en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en Google Ads.

Lees verder