Perplex is partner van Het Gelders Orkest

We realiseren ons dagelijks hoe goed we het hebben en vinden het dan ook belangrijk om een steentje bij te dragen. Dit doen we bijvoorbeeld door sponsoring van lokale initiatieven. Een voorbeeld van een onderneming die we graag ondersteunen is Het Gelders Orkest. Sinds enkele maanden zijn we partner van Het Gelders Orkest voor de duur van twee seizoenen. Naast het feit dat we partner zijn, houden we ons op dit moment ook volop bezig met de ontwikkeling van de nieuwe website. Wij hopen deze prettige samenwerking nog lang voort te kunnen zetten!

Lees verder

DUUGFest 2016: Noodzaak van personalisatie én slimme techniek

Het zogeheten DUUGFest, georganiseerd door Dutch Umbraco User Group, vond plaats op vrijdag 7 oktober 2016 in Aristo Amsterdam. Onze collega’s Jeffrey en Olaf waren hierbij aanwezig. Olaf vertelde over de noodzaak van personalisatie en “slimme techniek”, om optimaal in te kunnen spelen op de buyer journey van klanten.

Lees verder

Trots! Vier collega's binnen Perplex hebben de titel Senior Marketing Professional behaald

Woensdag 5 oktober 2016 was het zover: de tweede editie van SMP ON TOUR en Perplex was van de partij. En niet zomaar! Tijdens deze tweede editie was het aan onze collega’s Ilse, Fedosja en Leon de eer om het certificaat Senior Marketing Professional in ontvangst te nemen. Met de uitreiking van deze certificaten is Perplex nu 4 SMP’ers rijk. Olaf, Leon, Fedosja en Ilse mogen de titel SMP voeren en dit is iets om als organisatie én mede-collega's erg trots op te zijn!

Lees verder

Primeur! VieCuri.nl als eerste ziekenhuiswebsite beloond met Waarmerk drempelvrij.nl

VieCuri is het eerste ziekenhuis in Nederland dat voldoet aan de Drempelvrij-richtlijnen. De website VieCuri.nl is geoptimaliseerd als toegankelijke website en door de (externe) inspectie-instelling Stichting Accessibility, na het uitvoeren van een audit, beloond met het Waarmerk drempelvrij.nl. VieCuri.nl voldoet aan de zogenaamde AA-richtlijnen; een garantie dat iedereen er gebruik van kan maken, inclusief mensen met een beperking.

Lees verder

Perplex is partner van How To Make It Work

De ontwikkelingen in onze branche gaan razend snel. Bij Perplex vinden we dat heerlijk! We zijn gek op nieuwe inzichten. We vliegen graag naar toonaangevende congressen in Europa en de V.S. zoals SMX en Friends of Search. Het meest enthousiast worden we van congressen waar je direct iets mee kunt in de praktijk. Sprekers die nieuwe ontwikkelingen concreet maken. Laat IAB Nederland nou precies een dergelijk evenement organiseren.

Lees verder
Nieuws

Live: Perplex.nl

"Bij de loodgieter thuis lekt de kraan" wordt wel eens gezegd. Ondanks dat we nog veel positieve reacties op onze vorige website kregen, vonden we het hoog tijd om beter te laten zien wat we online kunnen betekenen. 

Twee zomers geleden werd vol goede moed al een eerste start gemaakt, maar de komkommertijd bleef uit en ja, dan gaan opdrachtgevers voor. Eindelijk is het nu zover: veel kijkplezier op het nieuwe Perplex.nl!

Perplex @ SMX Londen (3/3)

Search Marketing Expo (SMX) is één van de meest toonaangevende conferenties voor internetmarketeers. Elk jaar vinden er meerdere edities plaats in Europa en de VS. Dit jaar zijn onze collega's Mariëlle en Mark afgereisd naar Londen om op 18 en 19 mei SMX bij te wonen.

In de derde én laatste blog over SMX gaan we in op 'Remarketing Lists for Search Ads'.

Lees verder

Perplex @ SMX Londen (2/3)

Search Marketing Expo (SMX) is één van de meest toonaangevende conferenties voor internetmarketeers. Elk jaar vinden er meerdere edities plaats in Europa en de VS. Dit jaar zijn onze collega's Mariëlle en Mark afgereisd naar Londen om op 18 en 19 mei SMX bij te wonen.

In deze tweede blog zullen meerdere vormen van 'automatiseren' de revue passeren.

Lees verder