Programmeren met een gouden randje: Perplex is Umbraco Gold Partner

Perplex mag zich Certified Umbraco CMS Gold Partner noemen. En daar zijn we bijzonder trots op!

Lees verder

The Umbraco UK Festival

Last week the Umbraco UK Festival was held in London. The Umbraco UK Festival is, with 300 people visiting from all over the world (although mostly from the UK), the second largest Umbraco event in the world. Only the annual CodeGarden conference in Denmark is bigger. And considering the waiting list of at least 50 people(!), it might have even been bigger if there had been a larger venue available. Timo and Jeffrey where two of the lucky few that managed to obtain tickets and went to London.

Lees verder

We gaan verhuizen! ...naar Willemsplein 46

Na vele jaren werkplezier op Willemsplein 34-3, en snel daarna ook te 34-2, zijn we uit de ruimte gegroeid. Na het voor werkplekken moeten opofferen van de fotostudio, het usability-lab en een bespreekruimte, is de tijd daar: Perplex gaat verhuizen!
Lees verder
Perplex gaat verhuizen

Kies voor een toegankelijke website, voor iedereen

Het goed kunnen gebruiken van het internet is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Middels het volgen van speciale Webrichtlijnen wordt een website toegankelijk voor iedere gebruiker, ongeacht een functiebeperking.

Lees verder

Puntjes op de security-i

Security is meer en meer in het nieuws. Bestanden met e-mailadressen die worden gestolen, websites die zijn gehackt en misschien kent u DigiNotar nog? In het bedrijfsleven is een groeiend besef over de belang van security. Zodoende promoot Interpolis tegenwoordig haar CyberPreventieDienst en versterkt Perplex actief de security van haar dienstverlening.

Lees verder

Pinterest: niet zomaar een sociaal netwerk

We liken, (re)tweeten en delen wat af. Via Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ verspreiden we interessante teksten, beelden en video's. Pinterest doet het anders. Dit sociale netwerk draait op de kracht van beeld. Pinterest groeit ook in 2015 rustig door en het aantal Pinterest gebruikers is zelfs gestegen naar 2 miljoen. De moeite waard om eens te kijken wat het precies is en u ermee kunt.

Lees verder

Is ‘boven de vouw’ nog van deze tijd? (wel of niet scrollen)

Al jarenlang praten webdesigners en marketeers over ‘boven de vouw', het principe dat alle belangrijke informatie zichtbaar moet zijn zonder dat de websitebezoeker hoeft te scrollen. Maar is de vouw nog wel van deze tijd?

Lees verder

MarketGarden70: winnaar Made in [Arnhem] Bokaal

De Made in [Arnhem] Bokaal wordt elk jaar uitgereikt aan de organisatie of het initiatief dat het meest heeft betekend voor de promotie van Arnhem. Dit jaar is de bokaal gewonnen door de Stichting Airborne Herdenkingen en Liberation Route Europe voor de campagne 'MarketGarden70'. Een campagne waar Perplex haar steentje aan heeft bijgedragen!

Lees verder