Verander-je-wachtwoord-dag

Bedenk eens hoeveel wachtwoorden je dagelijks gebruikt om in te loggen op websites en diensten: e-mail, social media, blogs, kranten. Welke van deze wachtwoorden heb je al jaren? Hoeveel bestaan uit slechts één woord? En hoeveel van deze wachtwoorden zijn hetzelfde?

Lees verder
Nieuws

Hoera! VERDER* wint 2 awards!

Op de Grand Prix Content Marketing 2017 is VERDER* rijkelijk beloond met 4 nominaties. Op 16 november gingen we naar huis met maar liefst 2 bekroningen en een bronzen award! 

In de volgende categorieën werd VERDER*, de personalisatiewebsite in opdracht van vFAS beloond met: een nominatie voor Beste effectiviteit; B-to-C een bronzen award; een bekroning voor Beste data driven excecutie; en voor Beste Platform/content-hub.

Over het platform zei de jury onder andere: "Maatschappelijk doel, charmant en een applaus waardig. Met name dat je als brancheorganisatie de verhalen vertelt zonder de nadruk te leggen op commercie. Gepersonaliseerde content zoals bij VERDER* is de droom van elke content marketeer. De technologie achter het platform is indrukwekkend en de resultaten spreken voor zich." 

Visual Search: wordt de camera de nieuwe zoekopdracht?

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden, en duizend woorden passen niet in je zoekopdracht. Daarom zijn we na Voice Search enthousiast over Visual Search. Het nieuwe ‘zoeken’ in afbeeldingen of zelfs met je eigen mobiele camera! Visual Search komt in verschillende vormen en wordt vooral gebruikt op mobiele apparaten. "Vervangt Visual Search de tekstvraag én wordt de camera de nieuwe zoekopdracht?"

Lees verder
Nieuws

Van Trabi-safari tot Eisbären: het was een geslaagd bedrijfsuitje

Wellicht heeft u gemerkt dat we op 14 en 15 september minder goed bereikbaar waren. En dat had een goede reden! We zijn met 28 Perplex’ers afgereisd naar Berlijn voor ons jaarlijkse bedrijfsuitje. Het was erg gezellig om met elkaar een nieuwe stad te verkennen; "es war supertoll"!

Eén van de hoogtepunten dit weekend was de Trabi-safari, een briljante stadsrit door Berlijn in 10 Trabantjes. Ook viel de ijshockeywedstrijd van de Eisbären Berlin erg goed in de smaak. Na een zeer geslaagd weekend kwamen we afgelopen zondag, volledig uitgerust én op elkaar ingespeeld, weer aan in Arnhem.