DUUG Meetup: secure your Umbraco

Als online marketingbureau is het Umbraco CMS één van de belangrijkste hulpmiddelen bij het realiseren en beheren van een website. Umbraco is een zeer uitgebreid, gebruiksvriendelijk, open source Content Management Systeem en heeft de flexibiliteit om sites van klein en eenvoudig tot uitgebreid en zeer complex te ondersteunen.

Op woensdagavond 30 november organiseerde Perplex samen met Stichting DUUG (Dutch Umbraco User Group) een geslaagde Umbraco-avond. De deelnemers werden om 18.00 uur ontvangen met een hapje en een drankje, om vervolgens aandachtig te luisteren naar onze collega Jeffrey en de twee heren van True People; Ron en Richard. Interessante onderwerpen als web security en de combinatie Umbraco, MVC en Agile kwamen aan bod. De avond werd afgesloten met een borrel en de mogelijkheid om ervaringen en kennis uit te wisselen.

Lees verder

Umbraco Forms on Perplex Steroids

About a year ago, we've started using Umbraco Forms a lot. More and more clients expressed the desire to be able to create and manage their own forms as well as the ability to see detailed statistics on these forms. And well, Umbraco Forms is the solution to these questions.

Lees verder

Umbraco UK Festival 2016: Development & Umbraco in Business

Op 3 en 4 november was het zover; de 7e editie van het Umbraco UK Festival in Londen. Een jaarlijks terugkerend event, georganiseerd door Cogworks. Onze collega's Tim & Ferdy wilden dit niet missen en reisden met z'n tweeën af naar Londen. Het evenement startte op donderdag met een Hackathon. De vrijdag stond geheel in het teken van interessante workshops en lezingen. Dit jaar lag de focus niet alleen op development, maar waren er ook sessies gericht op ‘Umbraco in Business’.

Lees verder

How To Make It Work: digitale marketing innovatie

Op 26 oktober 2016 was het zover, het congres voor digitale marketing innovatie: ‘How To Make It Work’. Georganiseerd door IAB Nederland, met Perplex als hoofdsponsor. Een evenement voor marketeers én media professionals met praktische tips. Verrassende sprekers als Marnick Vandebroek, Tom Morton en Jeroen Lemaire betraden het podium. In deze blog een overzicht van wat je eigenlijk niet had mogen missen.

Lees verder

SearchLove Londen 2016: contentmarketing & machine learning

Twee dagen boordevol sessies over de nieuwste online marketing ontwikkelingen… én een Engels pintje in de prachtige Londense 'The Brewery'. Het congres SearchLove op 17 & 18 oktober was op alle vlakken een succes! Een aanrader voor elke online marketeer. In deze blog kijken we terug op 2 hot topics: contentmarketing en de machine learning revolutie.

Lees verder

Perplex is partner van Het Gelders Orkest

We realiseren ons dagelijks hoe goed we het hebben en vinden het dan ook belangrijk om een steentje bij te dragen. Dit doen we bijvoorbeeld door sponsoring van lokale initiatieven. Een voorbeeld van een onderneming die we graag ondersteunen is Het Gelders Orkest. Sinds enkele maanden zijn we partner van Het Gelders Orkest voor de duur van twee seizoenen. Naast het feit dat we partner zijn, houden we ons op dit moment ook volop bezig met de ontwikkeling van de nieuwe website. Wij hopen deze prettige samenwerking nog lang voort te kunnen zetten!

Lees verder

DUUGFest 2016: Noodzaak van personalisatie én slimme techniek

Het zogeheten DUUGFest, georganiseerd door Dutch Umbraco User Group, vond plaats op vrijdag 7 oktober 2016 in Aristo Amsterdam. Onze collega’s Jeffrey en Olaf waren hierbij aanwezig. Olaf vertelde over de noodzaak van personalisatie en “slimme techniek”, om optimaal in te kunnen spelen op de buyer journey van klanten.

Lees verder

Trots! Vier collega's binnen Perplex hebben de titel Senior Marketing Professional behaald

Woensdag 5 oktober 2016 was het zover: de tweede editie van SMP ON TOUR en Perplex was van de partij. En niet zomaar! Tijdens deze tweede editie was het aan onze collega’s Ilse, Fedosja en Leon de eer om het certificaat Senior Marketing Professional in ontvangst te nemen. Met de uitreiking van deze certificaten is Perplex nu 4 SMP’ers rijk. Olaf, Leon, Fedosja en Ilse mogen de titel SMP voeren en dit is iets om als organisatie én mede-collega's erg trots op te zijn!

Lees verder