Beveilig je Umbraco installatie

Security is een hot onderwerp en met de aankomende GDPR/AVG-wetgeving wordt dit onderwerp alleen maar belangrijker. De afgelopen jaren ben ik me gaan specialiseren in security in combinatie met mijn liefde voor Umbraco. Met de ervaring van talloze security audits (uitgevoerd door internationale organisaties op onze Umbraco-installaties) en mijn eigen visie op security wil ik je in dit blog een aantal tips geven die je kan toepassen op je eigen Umbraco-omgeving.  

Lees verder
Nieuws

1e plaats voor twee van onze ziekenhuiswebsites!

Een ziekenhuiswebsite speelt een belangrijke rol in de oriëntatie van een patiënt. Mede daarom onderzocht E-sites 81 websites op onder andere toegankelijkheid, veiligheid en vindbaarheid.

Samen met VieCuri en ZGT hebben we hard gewerkt aan de websites en die inzet wordt beloond: beide hebben een gedeelde eerste plek bemachtigd! Met 4 van de 5 sterren mogen we zeker trots zijn! Bekijk onze werkwijze in de case van VieCuri.   

Verander-je-wachtwoord-dag

Bedenk eens hoeveel wachtwoorden je dagelijks gebruikt om in te loggen op websites en diensten: e-mail, social media, blogs, kranten. Welke van deze wachtwoorden heb je al jaren? Hoeveel bestaan uit slechts één woord? En hoeveel van deze wachtwoorden zijn hetzelfde?

Lees verder
Nieuws

Hoera! VERDER* wint 2 awards!

Op de Grand Prix Content Marketing 2017 is VERDER* rijkelijk beloond met 4 nominaties. Op 16 november gingen we naar huis met maar liefst 2 bekroningen en een bronzen award! 

In de volgende categorieën werd VERDER*, de personalisatiewebsite in opdracht van vFAS beloond met: een nominatie voor Beste effectiviteit; B-to-C een bronzen award; een bekroning voor Beste data driven excecutie; en voor Beste Platform/content-hub.

Over het platform zei de jury onder andere: "Maatschappelijk doel, charmant en een applaus waardig. Met name dat je als brancheorganisatie de verhalen vertelt zonder de nadruk te leggen op commercie. Gepersonaliseerde content zoals bij VERDER* is de droom van elke content marketeer. De technologie achter het platform is indrukwekkend en de resultaten spreken voor zich."