Internetmarketingblog

Blijf op de hoogte
met onze gedeelde kennis!

Zo nu en dan steken we ook de grens over om onze kennis te verdiepen. Dit keer was het aan Mariëlle en Lobke om een bezoek te brengen aan de Search Marketing eXpo in Londen.

Lees verder


In Antwerpen is afgelopen vrijdag de eerste editie van de Umbraco Benelux Awards gehouden. We zijn erg trots dat mijnsmart.nl is verkozen tot 'the best of the best' Umbraco-site in de categorie Profit!

Lees verder


Categorie: Inhoud websites
Een brainstormsessie kan voor verhelderende inzichten zorgen, zeker als de doelgroep bij deze sessie betrokken is. Graag nemen wij u mee in de wereld van doelgroepenonderzoek en geven antwoord op de vraag: Hoe vindt u meer aansluiting bij de doelgroep?

Lees verder


Categorie: Techniek
Twee mijlpalen voor Umbraco in een week tijd. Het CMS werd door Emerce op een prachtige tweede plaats gezet in de Emerce 100 en er is een nieuw record 'meeste installaties op één dag'!

Lees verder


Logo PIBN
"Gefeliciteerd! Jullie zijn nu officieel lid van PIBN, hét platform voor de beste internetbureau's!" Deze boodschap zorgde vanochtend voor een klein feestje bij ons op kantoor.

Lees verder


Logo Google Plus
Categorie: Social media
Niet langer heeft u een e-mailadres nodig om een kennis of vriend een e-mail te sturen. Zorg ervoor dat jullie verbonden zijn via Google+ en Gmail doet de rest.

Lees verder


Logo Facebook
Categorie: Social media
Na een rechtszaak en schikking in 2013, heeft Facebook besloten te stoppen met het tonen van gesponsorde berichten in de tijdlijn.

Lees verder


Vorig jaar heeft Google Universal Analytics geïntroduceerd. Deze nieuwe trackingmethode, waarbij 'de gebruiker' centraal staat, maakt gebruik van een geheel nieuwe trackingcode. Uiteindelijk zal de oude trackingmethode, waarbij 'bezoeken' centraal stonden, zelfs geheel verdwijnen.

Lees verder


Distilled Searchlove
Een aantal keer per jaar bezoekt Perplex buitenlandse congressen om nieuwe ideeën op te doen en kennis uit te wisselen met internationale specialisten en collega-internetmarketeers. Maandag 28 en dinsdag 29 oktober bezocht Olaf Distilled Searchlove in Londen.

Lees verder


Logo Facebook
Categorie: Social media
Tijdens de eerste Facebookconferentie werd niet alleen door grote merken verteld over hun ervaringen met Facebook. Facebook was zelf ook aanwezig om het een en ander uit de doeken te doen. Liza en Fedosja waren erbij!

Lees verder


Afgelopen dinsdag vond in het Media Plaza te Utrecht voor de vierde keer het Copernica Summit plaats. Speciaal voor Copernica-partners was er 's ochtends een programma met de internationale sprekers Jamie Turner en PK Vaish.

Lees verder


Vage mensen
Categorie: Inhoud websites
Onlangs hebben wij vreemde activiteiten geconstateerd in het Google Analytics-account van één van onze klanten. Het directe verkeer nam met 47% toe. Na een grondige analyse vonden we het antwoord...

Lees verder


Categorie: Inhoud websites
Op bijna alle afbeeldingen die op internet te vinden zijn rust auteursrecht. Pas dus op met het gebruik van online beelden. Welke afbeeldingen zijn dan wel veilig te gebruiken?

Lees verder


Logo Facebook
Categorie: Social media
Blij, verdrietig, moe... Niet langer vertel je je vrienden waar je bent en met wie, je vertelt ze vanaf nu ook hoe je je voelt en wat je precies doet! Facebook breidt de statusupdate uit met activiteiten en emoties.

Lees verder


Logo Gmail
Gmail is vernieuwd! Met de introductie van tabs zorgt Gmail voor overzicht en structuur in de overvolle mailbox, door automatisch e-mails te markeren. Maar wat betekent deze automatische indeling voor nieuwsbrieven?

Lees verder