Spraakgestuurd zoeken, toekomstmuziek?

Stelt u zich eens voor dat een potentiële klant op zoek is naar uw bedrijf. Hij zoekt niet via een browser, maar spreekt de zoekopdracht in via een virtuele assistent zoals in Google Home. Wat voor antwoord zal Google Home dan geven? En heeft u hier zelf invloed op? 

Lees verder

Vakantie in Nederland! Tijd om uw website op te schonen

We zitten precies op de helft van de zomervakantie! Het kan zo maar zijn dat u in de vrij rustige zomerperiode eindelijk tijd heeft om zaken onder handen te nemen waar u normaal gesproken niet aan toe komt. Start met een grote zomerschoonmaak, waarbij u niet alleen het kantoor opfrist, maar direct de bezem door uw website haalt. Werkt alles nog naar behoren of is er iets aan vervanging toe? Bekijk onze handige checklist en ontdek waar ú deze zomer mee aan de slag kunt.  

Lees verder

Umbraco toegankelijk voor iedereen

Bij Perplex maken we ons al jaren druk om accessibility, ofwel toegankelijkheid op het web. Onze mening is dat iedereen een website naar wens moet kunnen gebruiken. Sinds kort halen we voor diverse websites het officiële Waarmerk drempelvrij.nl binnen en maken we ons hard voor het ontwikkelen van drempelvrije websites. Ook geven we graag ‘voorlichting’ aan mede-websitebouwers. Afgelopen lente besloten we om Umbraco zelf eens aan een test te onderwerpen. Want een drempelvrije site is leuk, maar is het niet net zo belangrijk dat Umbraco zelf accessible is?

Lees verder

Drie hoeraatjes voor onze internethelden!

Vandaag eens iets heel anders: geen update over een internetmarketingcampagne, Umbraco of usability, maar over de onmisbare helden die ons online marketingbureau online laten zijn. De mannen die het mogelijk maken dat u probleemloos gebruik kunt maken van uw website, ervoor zorgen dat uw bezoekers optimaal gebruik kunnen maken van uw diensten en die 24/7 klaarstaan om iets te repareren als het niet werkt zoals het hoort. Meestal is de systeembeheerder pas in beeld in slechte tijden, dus maak vandaag eens van de gelegenheid gebruik om uw systeembeheerder in het zonnetje te zetten. Dat doen wij vandaag ook; bedankt Marc en Jelle!  

Lees verder