Blijf op de hoogte met onze gedeelde kennis!

Internetmarketingblog

RSS Feed

INNOVATE is geopend, en hoe!

Terwijl de laatste statafels worden opgeruimd en bureaus weer op hun plaats worden gezet, kijken we met veel plezier terug op de opening van INNOVATE. Op onze mooie locatie middenin de stad, ontvingen we gisteravond 250 innovatieve gasten. 

Een spectaculair event, non-lineair programma en bijzondere beleving: dat was de belofte. En na alle enthousiaste reacties kunnen we wel zeggen dat we dit, samen met Tom Kortbeek, Hilmer Thijs en Carolijn Wessels, hebben waargemaakt. Het was super leuk om gastheer en mede-organisator te zijn! We kijken terug op een avond waar nog lang over wordt nagepraat.

Lees verder

Van idee naar biertje

Vrijdagmiddag 15 december 17:00 En de winnaar is...

Het laatste uur van de Perplex Playground is aangebroken. 48 uur lang heeft iedereen zijn ideeën, energie en innovativiteit ingezet. De uitkomst: 5 fantastische ideeën waar het publiek en de jury een winnaar uit moet kiezen. De winnaar krijgt naast de benodigde uren, óók het benodigde budget om het project ook daadwerkelijk uit te voeren. Team Bier wint niet, omdat er zoveel innovatieve ideeën zijn. Maar gelukkig krijgen ze toch de kans  om de zoektocht naar hét perfecte biertje af te maken.

Lees verder

SMX Londen 2017: de invloed van Voice Search op SEO

Na SMX München en SMX San Jose reisden onze collega’s Denise en Mariëlle af naar Londen, om daar de Search Marketing Expo (SMX) bij te wonen. Ook op deze locatie kwamen veel onderwerpen rondom zoekmachine-marketing (SEM) en zoekmachine-optimalisatie (SEO) aan bod. In dit blog gaan we in op de meest recente ontwikkelingen in zoekgedrag, die een steeds grotere impact zullen hebben op SEO en daarmee ook de creatie van content: Voice Search.

Lees verder

SMX München 2017: van zoekresultaten naar antwoorden

SMX (Search Marketing Expo) is een van de meest toonaangevende events rondom zoekmachinemarketing en digitale marketing. Er worden in 2017 maar liefst zeven SMX conferenties georganiseerd over de hele wereld. Vanuit Perplex reizen dit jaar drie koppels af naar drie verschillende locaties. De opdracht is simpel: dompel je onder in de wondere wereld van zoekmachinemarketing en neem een grote tas inspiratie en nieuwe kennis mee terug naar Arnhem. Mark en Robin trappen af met een bezoek aan SMX München en delen in dit blog een aantal van de hot topics.

Lees verder