Blijf op de hoogte met onze gedeelde kennis!

Internetmarketingblog

RSS Feed

Hoe ons afgelopen weekend was?

In Schotland en dat was prachtig! Aan het stuur in een 4x4. Overnachten in het Dalmunzie kasteel. Een concert van een Schotse doedelzakspeler. De mooiste landschappen en uitzichten. Raften in ijswater. Een whiskyproeverij- en karaoke-avond. Kleiduivenschieten. Monkey Barrel Comedy met "Jell Batters". Op stap in Edinburgh. En bijslapen in het vliegtuig terug..

We hopen dat u ons niet teveel gemist heeft. Met extra vrolijke gezichten zijn wij weer op ons thuisbasis. In ieder geval voorlopig ;)

Lees verder
Nieuws

Hoera! VERDER* wint 2 awards!

Op de Grand Prix Content Marketing 2017 is VERDER* rijkelijk beloond met 4 nominaties. Op 16 november gingen we naar huis met maar liefst 2 bekroningen en een bronzen award! 

In de volgende categorieën werd VERDER*, de personalisatiewebsite in opdracht van vFAS beloond met: een nominatie voor Beste effectiviteit; B-to-C een bronzen award; een bekroning voor Beste data driven excecutie; en voor Beste Platform/content-hub.

Over het platform zei de jury onder andere: "Maatschappelijk doel, charmant en een applaus waardig. Met name dat je als brancheorganisatie de verhalen vertelt zonder de nadruk te leggen op commercie. Gepersonaliseerde content zoals bij VERDER* is de droom van elke content marketeer. De technologie achter het platform is indrukwekkend en de resultaten spreken voor zich." 

Nieuws

Van Trabi-safari tot Eisbären: het was een geslaagd bedrijfsuitje

Wellicht heeft u gemerkt dat we op 14 en 15 september minder goed bereikbaar waren. En dat had een goede reden! We zijn met 28 Perplex’ers afgereisd naar Berlijn voor ons jaarlijkse bedrijfsuitje. Het was erg gezellig om met elkaar een nieuwe stad te verkennen; "es war supertoll"!

Eén van de hoogtepunten dit weekend was de Trabi-safari, een briljante stadsrit door Berlijn in 10 Trabantjes. Ook viel de ijshockeywedstrijd van de Eisbären Berlin erg goed in de smaak. Na een zeer geslaagd weekend kwamen we afgelopen zondag, volledig uitgerust én op elkaar ingespeeld, weer aan in Arnhem.

Drie keer hoera voor onze internethelden!

Vandaag eens iets heel anders: geen update over een internetmarketingcampagne, Umbraco of usability, maar over de onmisbare helden die ons online marketingbureau online laten zijn. De mannen die het mogelijk maken dat u probleemloos gebruik kunt maken van uw website, ervoor zorgen dat uw bezoekers optimaal gebruik kunnen maken van uw diensten en die 24/7 klaarstaan om iets te repareren als het niet werkt zoals het hoort. Meestal is de systeembeheerder pas in beeld in slechte tijden, dus maak vandaag eens van de gelegenheid gebruik om uw systeembeheerder in het zonnetje te zetten. Dat doen wij vandaag ook; bedankt Marc en Jelle!  

Lees verder