Blijf op de hoogte met onze gedeelde kennis!

Internetmarketingblog

Wat is nieuw in Umbraco 7.6?

Misschien is het u al opgevallen? en anders bij deze; Umbraco heeft de afgelopen maand versie 7.6 gereleased in bèta. En dit is niet zomaar een upgrade, het gaat, zo zeggen ze zelf, om een ‘major minor’. In andere woorden, de nieuwe release bevat zoveel nieuwe functionaliteiten dat het hier gaat om een behoorlijke upgrade. Al met al zijn er maar liefst 100 issues opgepakt! Hoogste tijd voor Perplex om eens een kritische blik te werpen op deze nieuwe bèta-versie en te onderzoeken wat er nu daadwerkelijk veranderd is.

Lees verder

DUUG Meetup: secure your Umbraco

Als online marketingbureau is het Umbraco CMS één van de belangrijkste hulpmiddelen bij het realiseren en beheren van een website. Umbraco is een zeer uitgebreid, gebruiksvriendelijk, open source Content Management Systeem en heeft de flexibiliteit om sites van klein en eenvoudig tot uitgebreid en zeer complex te ondersteunen.

Op woensdagavond 30 november organiseerde Perplex samen met Stichting DUUG (Dutch Umbraco User Group) een geslaagde Umbraco-avond. De deelnemers werden om 18.00 uur ontvangen met een hapje en een drankje, om vervolgens aandachtig te luisteren naar onze collega Jeffrey en de twee heren van True People; Ron en Richard. Interessante onderwerpen als web security en de combinatie Umbraco, MVC en Agile kwamen aan bod. De avond werd afgesloten met een borrel en de mogelijkheid om ervaringen en kennis uit te wisselen.

Lees verder

Umbraco Forms on Perplex Steroids

About a year ago, we've started using Umbraco Forms a lot. More and more clients expressed the desire to be able to create and manage their own forms as well as the ability to see detailed statistics on these forms. And well, Umbraco Forms is the solution to these questions.

Lees verder

Umbraco UK Festival 2016: Development & Umbraco in Business

Op 3 en 4 november was het zover; de 7e editie van het Umbraco UK Festival in Londen. Een jaarlijks terugkerend event, georganiseerd door Cogworks. Onze collega's Tim & Ferdy wilden dit niet missen en reisden met z'n tweeën af naar Londen. Het evenement startte op donderdag met een Hackathon. De vrijdag stond geheel in het teken van interessante workshops en lezingen. Dit jaar lag de focus niet alleen op development, maar waren er ook sessies gericht op ‘Umbraco in Business’.

Lees verder

DUUGFest 2016: Noodzaak van personalisatie én slimme techniek

Het zogeheten DUUGFest, georganiseerd door Dutch Umbraco User Group, vond plaats op vrijdag 7 oktober 2016 in Aristo Amsterdam. Onze collega’s Jeffrey en Olaf waren hierbij aanwezig. Olaf vertelde over de noodzaak van personalisatie en “slimme techniek”, om optimaal in te kunnen spelen op de buyer journey van klanten.

Lees verder

The Umbraco UK Festival

Last week the Umbraco UK Festival was held in London. The Umbraco UK Festival is, with 300 people visiting from all over the world (although mostly from the UK), the second largest Umbraco event in the world. Only the annual CodeGarden conference in Denmark is bigger. And considering the waiting list of at least 50 people(!), it might have even been bigger if there had been a larger venue available. Timo and Jeffrey where two of the lucky few that managed to obtain tickets and went to London.

Lees verder

Puntjes op de security-i

Security is meer en meer in het nieuws. Bestanden met e-mailadressen die worden gestolen, websites die zijn gehackt en misschien kent u DigiNotar nog? In het bedrijfsleven is een groeiend besef over de belang van security. Zodoende promoot Interpolis tegenwoordig haar CyberPreventieDienst en versterkt Perplex actief de security van haar dienstverlening.

Lees verder