Lekker uit eten

Content om van te smullen

10% van alle Arnhem'ers is al fan

Niet alleen realisatie en onderhoud van Smaakvolgers.nl is een Perplex productie. Ook de volledige contentcreatie voor de website en Facebook nemen we voor eigen rekening. Met goede reden probeert de redactie heel wat adresjes uit!

Arnhemse Smaakvolgers

Professioneel community management 

Middels een doordachte redactieformule, vaste categorieën, duidelijke formats en een contentplanning schrijft en publiceert de redactie van Perplex wekelijks nieuwe artikelen en nieuwsberichten. Zowel qua inhoud als in vorm wordt voldoende afgewisseld.

Content varieert van leuke nieuwsberichten, aankondiging van nieuwe adresjes, foto-albums van smakelijke events, het deel kunnen nemen aan een prijsvraag, tot een oproep om mee te denken over een bepaald onderwerp. 

Ongeveer 10% van alle inwoners van Arnhem is fan van Smaakvolgers.nl

Unieke (blog)content

Elk restaurant en ieder adresje op Smaakvolgers.nl is door de redactie bezocht, waarbij niet alleen een fotoshoot is gehouden maar ook de eigenaar (restauranthouder of winkelier) is geïnterviewd. Het resultaat is unieke content die nergens anders online te vinden is.

Nieuwsgierig naar voorbeelden van wat we doen?
De optimale online campagne én -site

Gazelle.nl

Met campagnepagina's en effectieve internetmarketing wordt extra aandacht gegeven aan bepaalde fietssegmenten. Daarnaast vroeg het kunnen voeren van de optimale online campagne al snel om de ontwikkeling van een nieuw Gazelle.nl. Inmiddels wordt de website structureel ondersteund door een breed scala aan online marketing en werken we dagelijks aan een steeds sterkere mix. 

Bekijk deze case