Smaakvolgers.nl

Bij Perplex houden we van lekker eten. De gezamenlijke lunches zijn altijd een feestje, de vrijdag krokettenlunch een standaard en de maandelijkse - al dan niet wekelijkse - taartmomenten vaste prik. Het ontstaan van Smaakvolgers, een website over lekker (uit) eten in omgeving Arnhem, is dan ook geen toeval. Een extra reden om professioneel verder te smullen...

Voor én door eetliefhebbers

Tijdens de lunch op een zonovergoten zomermiddag, vroegen we ons af: "Hoe kan het dat we regelmatig buiten de deur eten en nog zo veel bijzondere adresjes niet kennen? En waar haal je gezonde, biologische of bijzondere ingrediënten voor thuiscreaties?"

Het bestaansrecht van Smaakvolgers is antwoord geven op bovenstaande vragen. Een website voor én door eetliefhebbers, doordrenkt met het enthousiasme en de passie voor lekker (uit) eten. Natuurlijk in combinatie met de door ons geliefde stad Arnhem, waar jaarlijks het culinaire festival 'Smaakvol' plaatsvindt.

Redenen om te (smaak)volgen

Een speerpunt van Smaakvolgers is de uitgebreide filtering, waarmee met een aantal kliks het juiste restaurant te vinden is. Zelfs met bepaalde voorkeuren en wensen wordt rekening gehouden zodat na filtering een selectie overblijft met voor ieder wat wils. Met het sfeervolle restaurantoverzicht wordt de bezoeker verleid en geïnspireerd om een keertje ergens anders te dineren dan gewend. Daarbij zorgt een onafhankelijk verhaal voor een zo goed mogelijk beeld van het restaurant.

Verder voorziet de website in een overzicht van interessante adresjes voor thuiskoks en een kalender gevuld met culinaire evenementen. De diversiteit in artikelen op het blog biedt daarnaast nieuws en inspiratie zodat je als eetliefhebber op de hoogte blijft van alle ins en outs op het gebied van eten en drinken.

Nieuwsgierig naar voorbeelden van wat we doen?
Lekker uit eten
10% van alle Arnhem'ers is al fan

Content om van te smullen

Niet alleen realisatie en onderhoud van Smaakvolgers.nl is een Perplex productie. Ook de volledige contentcreatie voor de website en Facebook nemen we voor eigen rekening. Met goede reden probeert de redactie heel wat adresjes uit!

Bekijk deze case