Leadgeneratie tools

Specsavers' Heldere Prijzen & Zorgverzekeraarvoordeel

Hoe kan Specsavers haar doelgroep écht helpen? Met waardevolle tools die de juiste informatie geven, voegt Specsavers iets toe tijdens de zoektocht naar een nieuwe bril.

zorgverzekeraarvoordeel.specsavers.nl

In een van de allereerste gesprekken met Specsavers, bleek dat een belangrijk aspect bij overweging van een nieuwe bril de vergoeding van zorgverzekeraars is. Hoe fijn is het om dat eenvoudig online te kunnen checken? Met de tool 'zorgverzekeraarvoordeel' is exact te zien op welke aanbieding iemand recht heeft.

De tool is een belangrijk onderdeel geworden in offline en online uitingen. Gezien de mooie afspraken die Specsavers met zorgverzekeraars heeft gemaakt, is de stap om naar een van de winkels te gaan daarna zo gemaakt. Er wordt naar verwezen in commercials, op Specsavers.nl en in alle mogelijke andere relevante middelen.

Case: internetmarketing

In piekperiodes berekenen duizenden mensen per dag hun zorgverzekeraarvergoeding bij de aanschaf van een nieuwe bril.

Maar, wat kost mijn bril dan uiteindelijk?

Volgens dezelfde denkwijze is ook de prijscalculator tot stand gekomen. Tijdens haar zoektocht naar een nieuwe bril bleek de doelgroep inzicht in prijzen te missen. Dankzij realisatie van ‘Heldere Prijzen’ kunnen klanten thuis al precies berekenen wat een bril zal kosten. Een zichtbaar bewijs van Specsavers’ transparantie binnen de optiekmarkt.

Heldere Prijzen: heldere cijfers

Natuurlijk wordt bezoekersgedrag gedetailleerd gemeten in Google Analytics, zodat de gebruikerservaring verbeterd kan blijven worden. Na introductie van Heldere Prijzen was meer feedback gewenst en heeft Specsavers de tool eveneens geëvalueerd via een enquête. Van de consumenten was 91% enthousiast, werd 84% gemotiveerd om een bezoek te brengen aan een Specsavers winkel en verbeterde voor 58% het imago van Specsavers.

Nieuwsgierig naar voorbeelden van wat we doen?
Ervaar FNV's voordelen

Lead- en ledengeneratie

Hoe maken we de grootste vakbond van Nederland nóg groter? We matchen de behoefte van FNV's doelgroep met websites en campagnes die aantonen welke voordelen de vakbond biedt. Door deze op de juiste manier zichtbaar te maken bij potentiële leden, kunnen we tijdens evaluaties prachtige resultaten presenteren. 

Bekijk deze case