Full-service digitaal bureau, maar dan net even anders...

Denkers of doeners? Bij Perplex hoeft u niet te kiezen. Wij helpen marketeers al meer dan tien jaar met het succesvol inzetten van resultaatgerichte websites, digitale content en online marketing campagnes. Doordacht, maar ook spontaan. Gepland, maar ook pro-actief. Altijd gericht op meetbaar resultaat en op langlopende samenwerking met onze opdrachtgevers.

Helder krijgen wat u met online, web en mobiel kunt bereiken, uw doelgroep begrijpen en uitwerken van inzicht, online advies en ideeën.

Uitdenken, ontwerpen, ontwikkelen en doorlopend optimaliseren van onderscheidende websites, online applicaties en multi-sites platforms.

Bedenken, creeëren en doorlopend optimaliseren van resultaatgerichte digital marketing en campagnes.

Collega's kijkend naar een beamerscherm

Online resultaat, hoe doe je dat?

Volgens onze overtuiging vooral samen! Voor onze opdrachtgevers zijn we geen online leverancier maar een online partner. We werken met vaste teams, die bestaan uit de juiste mix van specialisten: digital marketeers, webdesigners, redacteuren en programmeurs.

Bekijk alle Perplex'ers

Groot denken, klein starten

We geloven in korte én lange termijn resultaat. Dat betekent dat we op 'digital gebied ergens' instappen en onze dienstverlening zich vervolgens als een olievlek over de marketingafdeling verspreidt.

Zo startten we bijvoorbeeld met de online marketing voor een specifiek product, bouwden vervolgens ook de website en adviseren en realiseren vandaag de dag de online marketing inzet voor het gehele merk.

Bekijk onze cases
Collega collage

Google Ads

Als Google Certified Partner zijn wij uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Google Ads. Het platform wordt steeds uitgebreider en biedt naast de bekende advertenties in de zoekresultaten steeds meer kansen. Zo is er remarketing, Google Shopping, het partnernetwerk voor display, Youtube advertising en Google Places. Naast Google biedt ook Microsoft Bing SEA mogelijkheden. 

Umbraco CMS

Bij voorkeur  ontwikkelen wij alle websites, portals en platforms op basis van HTML5, .Net en het Content Management Systeem Umbraco. Umbraco is open source, zeer gebruiksvriendelijke voor redacteuren en biedt ons als ontwikkelaar alle flexibiliteit bij het realiseren van maatwerk en koppelingen met API's. Perplex heeft enorm veel ervaring met Umbraco en is Umbraco Gold Partner.

Op zoek naar een betrokken en ervaren internetmarketing bureau? Perplex helpt uw bedrijf of organisatie om optimaal gebruik te maken van online. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in Arnhem.