Video & animatie

We kunnen niet meer zonder video en animatie. Bewegend beeld maakt een boodschap sterker en wordt beter onthouden door de kijker. Heeft u een idee voor een interview, sfeerimpressie, social gif of 2D animatie? Ons doelgerichte contentteam denkt graag met u mee!

Wij denken in beelden

Video is niet alleen een nice-to-have op uw website: steeds meer mensen verkiezen een video kijken boven een tekst lezen. Wij geven ze geen ongelijk, video is vaak een stuk aantrekkelijker om naar te kijken. De kunst zit hem in beeld en tekst perfect op elkaar aan te laten sluiten.

Benieuwd naar ons laatste werk? Onderstaande showreel geeft u een korte impressie. Van informatieve animatie tot energieke sfeerimpressie, welke vorm past bij uw boodschap?

Video versus animatie

Kiest u voor een flitsende video of een speelse animatie? Uw boodschap bepaalt de vorm. Zo wordt een video veel gebruikt om evenementen of interviews vast te leggen en is een animatie erg geschikt om kijkers door een proces te leiden. Video’s zijn er in verschillende soorten en maten, de meest gebruikte vormen lichten wij hieronder uit.

Sfeer vangen

Een sfeerimpressie doet iets wat tekst niet kan: u het moment laten (her)beleven. Of u nu een workshop, opening of grootschalig evenement wilt laten vastleggen, samen bedenken we vooraf het doel en hoe we dit gaan bereiken Ook kunnen we u helpen bij het distribueren van de video op bijvoorbeeld YouTube en/of via de verschillende social media kanalen.

De diepte in

Een interview is een sterke vorm van videocontent. Het geeft een grote mate van authenticiteit mee aan de inhoud. Daarnaast kan een interview ondersteund worden aan het totaalplaatje door passend sfeerbeeld en niet te vergeten, muziek.

Uw kijker bepaalt

Een 360 graden video is een unieke vorm van video, uw kijkers bepalen namelijk zelf waar ze naar kijken. . Ideaal om uw nieuwe pand te tonen, een korte impressie te geven van uw evenement of  uw kijker een hele andere beleving te geven!

video op maat

Op maat…

Wat zijn uw wensen? We denken graag mee zodat we de video creëren die bij u en uw boodschap past.

Een animatie vertelt uw verhaal

Een animatie is de ideale manier om uw product of dienst uit te leggen. Kort, krachtig en vaak met een randje humor. We nemen de kijker bij de hand en leggen alles stap voor stap uit. Samen bepalen we de essentie van uw verhaal en brengen uw product zo mooi mogelijk in beeld.

Stap voor stap

Een uitleganimatie is een veel gebruikte vorm van animatie. De animatie legt een product of dienst uit. Door eerst uw product van A tot Z te snappen kunnen wij uw verhaal destilleren en klaarmaken voor een animatie.

Neem bijvoorbeeld de animatie die wij maakten voor Flexsecurity. In deze animatie leggen we uit hoe het inlogproces gaat want hier kwamen veel vragen over binnen via de helpdesk. Kort en krachtig wordt men nu door het proces heen geloosd. En de helpdesk? Die heeft het nu een stuk rustiger!

Zullen we kennismaken?

We zijn benieuwd waar we u mee kunnen helpen. Op zoek naar een bureau voor uw nieuwe animatie? Of juist naar een partner voor uitbesteding van de gehele video marketing van uw bedrijf? Kom gerust bij ons langs in Arnhem of bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Telefoon 026 383 07 34 | E-mail info@perplex.nl