Resultaatgerichte websites

Wat denkt u van een "eigen team" met ervaren specialisten die u stap-voor-stap helpt om een onderscheidende, gebruiksvriendelijke, resultaatgerichte website te ontwikkelen?

Bij Perplex werkt u met een vast betrokken team. Een slimme mix van digital marketeers, UX-/webdesigners, programmeurs en online contentspecialisten, die u goed leert kennen. Ook na de oplevering blijft dit team met u meedenken en u helpen om de gehele online strategie uit te voeren en een succes te maken.

De drie seconden regel...

Bezoekers bepalen in enkele seconden of ze op uw website blijven of niet. Hoe beter de inhoud en beleving bij hun verwachting aansluit, hoe groter de kans op succes. Voor iedere traject nemen we daarom tijd om de doelgroep en stakeholders van de site te begrijpen. Wat zijn hun verwachtingen, drijfveren en gewoontes online? Welke apparaten gebruiken ze? Welke rol speelt online in de verschillende fasen van hun klantreis? De opgedane inzichten en doelstellingen van de website vertalen we samen met u met behulp van een brainstorm en workshops tot een doordacht inhoudsplan.

Verleidelijk webdesign

Misschien is het uitdenken en vormgeven van de website wel de leukste fase van het project. Alles wat we samen hebben uitgewerkt wordt visueel. Alle gedachten en plannen worden zichtbaar. Maar uiteindelijk draait het niet om het creatieve werk maar om de beleving als een geheel. En om een logische navigatie en pagina opbouw. Bezoekers willen geïnspireerd worden, maar vooral ook snel en gemakkelijk vinden of doen waar ze naar op zoek zijn. Op ieder moment, op ieder apparaat, op ieder relevant medium.

Onze webdesigners ontwikkelen wireframes, een creatief concept, verleidelijke HTML5 pagina’s, gebruiksvriendelijke navigatie en geven de inhoud vorm. Dat doen ze niet alleen, maar met u en onze internetmarketeers samen. 

Betrouwbare technische realisatie

Waar vindt u programmeurs die super technisch zijn maar waar u als marketeer toch begrip vindt? Die snappen dat “het werkt toch” iets anders is dan een gebruiksvriendelijke website? Die vindt u bij ons…
We trainen ons technisch team ook in marketingsessies en betrekken ze bij usabilitytesten. Techniek moet voor ons in dienst staan van de eindgebruiker. Gewoon werken. Hoe complex ook.

Content maakt het verschil

Al in een vroegtijdig stadium werken we met u een contentplanning uit. Bij voorkeur helpen we u alle teksten, beelden, animaties, video’s en interactieve elementen creëren en maken we alle webpagina’s op.
Maar ook na oplevering kunnen we u helpen met de redactie. We maken dan vooraf afspraken over wie wat doet en springen bij op momenten dat u het even te druk hebben met andere zaken. Aan u de keus.

To scrum or not to scrum

De ontwikkelingen van uw website doen wij bij voorkeur in meerdere deelopleveringen. Zo kunnen we tussendoor nog bijsturen en komen tot het beste eindresultaat. Een veelgebruikte projectmethodiek is Scrum waar we werkzaamheden per Sprint van drie weken plannen. Na die drie weken wordt een concreet tussenproduct opgeleverd dat getest kan worden. 

Complex maatwerk geen probleem

Perplex is gespecialiseerd in omvangrijke en complexere website. Onze technische specialisten zijn allemaal Microsoft gecertificeerd. We ontwikkelen bij voorkeur op basis van het Microsoft .NET framework met Umbraco als content management systeem. We hosten in een ISO 27001 gecertificeerde Nederlandse cloud, nemen veiligheid serieus en programmeren op basis van standaarden zoals MVC die in onze branche gebruikelijk zijn.

Geen project maar een samenwerking

Ook na oplevering blijven we actief samenwerken. Immers the proof of the pudding is in the eating. We interpreteren Google Analytics, verlenen ondersteuning, helpen uw desgewenst met online marketing en content creatie en helpen de site verder te optimaliseren.

Perplex beschikt over een eigen usability lab waar we eyetracking onderzoek kunnen uitvoeren. Opvallende zaken die we met behulp van bijvoorbeeld Google Analytics ontdekken, kunnen we zo beter duiden. Stap-voor-stap werken we zo samen naar een (nog) beter site.

Zullen we kennismaken?

We zijn benieuwd waar we u mee kunnen helpen. Kom gerust bij ons langs in hartje centrum Arnhem. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook.

Telefoon 026 383 07 34 | E-mail info@perplex.nl