Hans Ruesink nieuwe CEO van Frontis en Perplex

  • 21 november 2023 - Perplex
Chantal Slüter Vestigingsmanager

Zo maken we Frontis en Perplex nóg sterker! 

Hans Ruesink voegt zich als nieuwe CEO bij het huidige directieteam van Frontis en Perplex. Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst in de IT- en digitale sector en zal zijn uitgebreide ervaring, diepgaande kennis en passie inzetten om onze marktpositie te verstevigen en onze strategische visie voor de toekomst te verwezenlijken. Zo maken we Frontis en Perplex nóg sterker! 

Meer ruimte voor ontwikkeling intern en extern  

Het succes en de beleving van onze opdrachtgevers is een belangrijk speerpunt voor Hans. Ook zal hij zich richten op onze interne organisatie, waar een prettige werkomgeving, een open cultuur en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers voorop staat. Zo bouwen we verder aan een sterke positie voor Frontis en Perplex. 

Quote start
Hans: “Ik ben enthousiast om deel uit te maken van de Frontis/Perplex familie en kijk ernaar uit om samen met het team onze ontwikkeling en groei verder vorm te geven. We hebben een sterke ambitie om onze opdrachtgevers nog meer waarde te bieden en willen de grenzen van de digitale mogelijkheden blijven verleggen”.  
Quote stop

Op naar de toekomst!

Met de komst van Hans kan Sebastiaan Hemink, die al de leiding had over Frontis, zich nu nog meer focussen op de dagelijkse leiding en de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Voor Jeffrey Schoemaker betekent dit dat hij zich volop zal focussen op digitale innovatie, het uitdenken van klantprojecten en het uitbreiden van klantrelaties. De dagelijkse leiding van Perplex blijft in handen van Chantal Slüter.   

We kijken met veel enthousiasme en vertrouwen uit naar deze nieuwe fase in ons bedrijf. Met Hans aan het roer en een sterk team dat klaarstaat om onze doelen na te streven, zijn we overtuigd van een fantastische toekomst samen!