Nieuw bij Perplex: de Perplex AI Assistant

  • 17 april 2023 - Perplex
  • Leestijd: 3 minuten
Jeffrey Schoemaker Solutions architect

Perplex AI Assistant

Perplex introduceert de Perplex AI Assistant, een handige tool voor redacteuren en contentspecialisten die hun werk gemakkelijker en leuker maakt. Met behulp van AI automatiseert deze package saaie en repetitieve taken en inspireert het creatieve schrijvers. De tool is beschikbaar in alle talen en werkt op elke Umbraco 10 website en latere versies. Het is de eerste stap van Perplex in de richting van meer praktische AI-oplossingen voor redacteuren.

Bevrijd jezelf van repetitieve taken met de Perplex AI Assistant

Ben jij het zat om urenlang te besteden aan het schrijven van metadata voor je webpagina's? De Perplex AI Assistant is de oplossing voor jou! Deze slimme tool neemt de repetitieve taak van het schrijven van metadata, zoals meta titels en beschrijvingen, uit handen.

De Perplex AI Assistant is ook nog eens in staat om de metadata te optimaliseren voor bezoekers, wat zorgt voor een hoger doorclickpercentage. En dat is ontzettend belangrijk, want een hoger doorclickpercentage betekent meer traffic naar je website. Dankzij de slimme AI Assistant weet je zeker dat de metadata aan alle eisen voldoet en kun je rekenen op een hoger doorclickpercentage. Klinkt goed, toch?

Ons nieuwste Umbraco-pakket werkt écht!

Benieuwd hoe het werkt? Bekijk de korte demonstratie van de Perplex AI Assistant op Vimeo. Hierin laat onze Developer Daniël zien hoe de Perplex AI Assistant in een mum van tijd jouw metatitels en -beschrijvingen voor al jouw favoriete Umbraco-webpagina's genereert!

Perplex AI Assistant: 5 voordelen

De Perplex AI Assistant biedt diverse voordelen voor contentspecialisten en redacteuren. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

  1. Tijdsbesparing: De AI Assistant neemt saaie en repetitieve taken uit handen van contentspecialisten, waardoor zij meer tijd kunnen besteden aan belangrijke taken, zoals het creëren van hoogwaardige content.
  2. Verbeterde kwaliteit: De AI Assistant zorgt ervoor dat de meta-beschrijving voldoet aan de juiste normen en richtlijnen, zoals relevantie, het maximaal aantal karakters, een actieve toon en een duidelijke call-to-action. Dit verbetert de kwaliteit van de content en verhoogt de relevantie en toegankelijkheid ervan.
  3. Inspiratie: De AI Assistant kan contentspecialisten ook inspireren en ideeën geven voor nieuwe content, waardoor zij hun creativiteit en productiviteit kunnen vergroten.
  4. Betere efficiëntie: De AI Assistant kan werken in alle talen en op elke Umbraco 10 en latere versies. Hierdoor kunnen contentspecialisten efficiënter werken en de workflow verbeteren.
  5. Innovatie: Met de Perplex AI Assistant kunnen contentspecialisten voorop blijven lopen in de contentindustrie. De tool is een voorbeeld van hoe Artificial Intelligence kan worden ingezet om praktische oplossingen te bieden en processen te verbeteren.

Ervaar het zelf: download de gratis package via de Umbraco Marketplace!

Download Perplex AI Assistant

Dit is slechts het begin...

Dit is slechts het begin, want we zijn volop bezig met AI en het toepasbaar maken voor klanten. Zo kan de Perplex AI Assistant binnenkort ook helpen bij het schrijven van alt-teksten voor afbeeldingen en het controleren of een pagina op B1-niveau is geschreven in het kader van accessibility.

Praktische en slimme AI-oplossingen

Perplex staat voor praktische en slimme oplossingen waar klanten écht wat aan hebben. En de Perplex AI Assistant is daar het perfecte voorbeeld van! Met deze handige package wordt het werk van redacteuren een stuk eenvoudiger én kan de kwaliteit en vindbaarheid van de content worden verbeterd.

Maar daar blijft het niet bij. We hebben namelijk nog veel meer plannen voor slimme AI-oplossingen die jou als klant kunnen helpen bij het automatiseren van repeterende taken. Een ontwikkeling die ontzettend interessant is en waar we bij Perplex enorm enthousiast over zijn. Benieuwd naar wat er nog meer gaat komen? Houd ons in de gaten en laat je verrassen door onze innovatieve oplossingen!

Meer weten?

Heb je interesse in de Perplex AI Assistant of wil je meer weten over de mogelijkheden van AI bij Perplex? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en hoe we jou kunnen helpen bij het automatiseren van jouw werkzaamheden.

Benieuwd naar wat AI voor jou kan betekenen?

Vraag je je af of wij jou kunnen helpen bij het oplossen van specifieke uitdagingen met behulp van AI? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee! 

Jeffrey Schoemaker Solutions architect