Perplex bereikt de hoogste status als Umbraco Platinum Partner in Nederland!

  • 31 juli 2023 - Perplex
Jeffrey Schoemaker CEO

Perplex bereikt de hoogste status als Umbraco Platinum Partner in Nederland!

Met trots delen wij mee dat Umbraco Perplex heeft gepromoveerd tot een van de eerste Platinum partners in Nederland. Deze prestigieuze erkenning versterkt onze positie als toonaangevende speler in de Umbraco-gemeenschap.

Als Umbraco Platinum partner zetten wij ons in om organisaties te helpen bij het realiseren van hun groeidoelstellingen met behulp van het open-source contentmanagementsysteem (CMS) van Umbraco. Onze diepgaande expertise in het Umbraco-platform benadrukt onze toewijding aan de groei en ontwikkeling van onze klanten.

Voordelen voor onze klanten

Het Platinum partnerschap biedt talloze voordelen voor onze klanten. Zo profiteren zij van directe toegang tot de nieuwste producten, vroegtijdig inzicht in de Umbraco-roadmap en de kans om deel te nemen aan strategische besluitvorming.

Kim Sneum Madsen, CEO van Umbraco, zegt hierover: ''We’re thrilled to have Perplex join us as Platinum Partner. Perplex has been one of the most contributing & innovative partners worldwide every year since our early days together. Their Umbraco Award-winning projects, their fabulous packages, like uMarketingSuite, and their ever enthusiastic MVPs have been a driving force in pushing Umbraco continuously to new heights''.

De hoogste status

Met Perplex als Umbraco Platinum partner ben je verzekerd van de allerbeste Umbraco-partner in Nederland met de hoogste status. Dit betekent dat we de best getrainde Umbraco experts in dienst hebben, uitzonderlijk slimme Umbraco-oplossingen biedenen topklasse ondersteuning garanderen. Daarnaast blijven we up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en kunnen we actief invloed uitoefenen op de roadmap van Umbraco. Ons volledige commitment aan het Umbraco Platinumship zorgt ervoor dat we nu én in de toekomst de groeidoelstellingen van onze klanten blijven realiseren met behulp van inventieve Umbraco oplossingen.

Awardwinning projecten

Erkenning krijgen voor het werk dat je levert, is een waardevolle beloning. Op deze pagina hebben we een deel van de awards en prijzen verzameld. Stuk voor stuk om trots op te zijn!

Meer weten?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en stuur een mail naar info@perplex.nl of bel naar 026 383 07 34.

  • 3x genomineerd voor de Umbraco Awards 2023 We zijn ontzettend trots op ons team en hun harde werk en toewijding.
  • Umbraco Most Valuable Person 2x Aantal Umbraco MVP’s dat bij Perplex werkt
  • Umbraco Best Custom Solution award voor Athlon 2020 Met het internationale contentplatform van Athlon winnen we maar liefst 2 Umbraco Awards.
  • Best Gold Partner Solution award voor WPD 2019 In deze categorie ontvangt de meest spraakmakende case een award.
  • Best Custom Solution Award voor Mercedes-Benz 2018 De Midlayer van Mercedes-Benz wint tijdens Umbraco Codegarden 2018 de Best Custom Solution award.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op en stuur een mail naar info@perplex.nl of bel naar 026 383 07 34.

Jeffrey Schoemaker CEO