Primeur: Perplex wint derde jaar op rij Umbraco Best Custom Solution award

  • 27 mei 2020 - Umbraco CMS - Perplex
  • Leestijd: 4 minuten

Digitale uitreiking.

De Umbraco community werd dit jaar digitaal bijeengebracht en even waande iedereen zich in het Deense Odense. Een feestelijke bijeenkomst op het jaarlijkse Umbraco Codegarden zit er door Corona dit jaar helaas niet in. De organisatie maakte alsnog de Most Valuable Persons (MVP’s) bekend en reikte digitaal alle Umbraco Awards uit.

Herbenoeming MVP's.

Via een livestream kregen Jeffrey en Daniël te horen dat ze werden herbenoemd tot MVP’s! Jeffrey ontvangt de titel al voor de 4e keer en Daniël mag zich nu 2 jaar MVP noemen. De titel van MVP is een beloning voor het actief bijdragen aan de ontwikkeling van het Umbraco cms en het is vast onderdeel van het Codegarden Congres. 

Winnend internationaal contentplatform.

In de categorieën Best Custom Solution en Best Gold Partner Solution wint het internationale contentplatform voor de leasemaatschappij Athlon de felbegeerde award. Dit project startte met de vernieuwing van de internationale website athlon.com, met een naadloze implementatie voor de landen als vervolg.

Bekijk de case

Belangrijke factoren waren het overbrengen van een eenvoudige en intuïtieve werking van het platform en het faciliteren van een systeem dat werkt voor alle landen en alle talen. Na de livegang van de internationale website volgden al snel aanvragen uit de andere landen waarin Athlon actief is. Inmiddels is Athlon Zweden voorzien van een nieuwe website en volgen binnenkort Engeland, Spanje, Portugal, Nederland en België! 

Quote start
Umbraco fulfills all our business needs, in every possible way

Athlon International

Quote stop

Een gouden combinatie

Umbraco is een Content Management Systeem (CMS) gebouwd op Microsoft.Net technologie. Het CMS is open source, wat betekent dat iedereen toevoegingen of verbeteringen kan aanbrengen. Nadat Umbraco eerder dit jaar tot beste CMS software open source werd verkozen door Emerce, kunnen we met recht zeggen: Perplex en Umbraco zijn een gouden combinatie.