Upgrade je LinkedIn met deze nieuwe functies!

  • 11 januari 2023 - Content - Internetmarketing

LinkedIn heeft onlangs nieuwe functies toegevoegd om je profiel en berichten te verbeteren en je meer controle te geven over je LinkedIn-ervaring. Hier zijn een paar van de meest opvallende nieuwe functies:

Tekstopmaak aanpassen

Je kunt nu je tekstopmaak aanpassen, waardoor je je berichten kunt opmaken en meer nadruk kunt leggen op belangrijke informatie. Dit is vooral handig als je een belangrijk bericht wilt delen en je wilt dat het opvalt tussen de andere berichten in de nieuwsfeed.

Berichten inplannen

Met de nieuwe functie Berichten inplannen kun je nu je berichten vooraf inplannen, zodat je nooit meer vergeet om een belangrijke boodschap te delen op LinkedIn. Dit is handig als je bijvoorbeeld een bericht wilt delen op een moment dat je niet beschikbaar bent om het handmatig te plaatsen.

Nieuwe contentrubriek

De nieuwe contentrubriek op LinkedIn biedt je de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in je branche, en om interessante content te ontdekken die je kunt delen met je netwerk. Hierdoor kun je op de hoogte blijven van wat er speelt in je vakgebied en je netwerk informeren over interessante ontwikkelingen.

De Favorieten-functie

De Favorieten-functie in je inbox zorgt ervoor dat je belangrijke berichten kunt markeren en gemakkelijk kunt terugvinden, wat handig is als je veel berichten ontvangt. Hierdoor kun je belangrijke informatie snel terugvinden en hoef je niet door je hele inbox te scrollen.

Tekstsuggesties

Met de tekstsuggesties voor je LinkedIn-profiel kun je nu gemakkelijk en snel je profieltekst optimaliseren en jezelf beter presenteren aan potentiƫle werkgevers en zakelijke connecties. Hierdoor kun je je profieltekst snel updaten en ervoor zorgen dat deze opvalt tussen andere profielen.

Nieuwe zoekfilters

De nieuwe zoekfilters op LinkedIn maken het zoeken naar de juiste vacatures of connecties gemakkelijker dan ooit tevoren. Met behulp van filters kun je bijvoorbeeld gericht zoeken op bedrijfsgrootte, locatie of branche. Hierdoor kun je snel de juiste vacatures of connecties vinden die bij je passen.

Ontdek de kracht van LinkedIn

Kortom, deze nieuwe functies op LinkedIn bieden marketeers en professionals een scala aan mogelijkheden om hun profiel en berichten naar een hoger niveau te tillen en hun LinkedIn-ervaring te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, je netwerk wilt uitbreiden of jezelf wilt presenteren als expert in je vakgebied, deze nieuwe functies helpen je om beter en effectiever te communiceren met je connecties. Dus waar wacht je nog op? Ontdek deze nieuwe functies vandaag nog en maak gebruik van de kracht van LinkedIn!

Wil jij als bedrijf succesvol zijn op LinkedIn?

We komen graag met je in contact, om te ontdekken wat we voor jou of je organisatie kunnen betekenen.