Online marketeer met SEA-specialisatie

Ben jij een SEA specialist? Wil je graag op dat gebied de beste blijven maar je (nog) verder ontwikkelen als online marketeer? Interesse in of (liever nog) kennis van SEO, social advertising, contentmarketing, online advertising en/of conversie-optimalisatie? Dan zijn we mogelijk op zoek naar jou! 

Perplex ontwikkelt en realiseert online instrumenten voor (middel)grote opdrachtgevers. Het content & campagneteam zorgt voor de digitale content en na oplevering voor de juiste bezoekers en optimale conversie. Binnen dit team zoeken we een ervaren online marketeer. In deze pittige functie help je het strategische plan vorm te geven en met het team te verwezenlijken. 

Wil je werken bij een uitdagend, open en gezellig kantoor in Arnhem? Stuur dan je CV en een korte toelichting naar Ilse Vermeulen, via sollicitatie@perplex.nl.

Kom kennismaken bij Perplex!

We zijn op zoek naar een sociale collega die een relevante HBO-opleiding heeft gevolgd en over aantoonbare SEA/Analytics ervaring beschikt. Omdat we geloven in een integrale aanpak, zoeken we iemand die zich naast een SEA-specialisatie als online marketeer breder wil ontwikkelen.

"Perplex'ers blijven plakken"

Ilse Vermeulen

“Lang, lang geleden studeerde ik af bij Perplex en voordat ik het wist vlogen de jaren voorbij. Met alle mogelijkheden en ontwikkelingen blijft dit vakgebied voor mij uitdagend. Wanneer dit jouw nieuwe uitdaging is, zul je merken hoeveel energie het geeft om steeds weer iets nieuws te bedenken en in te zetten voor een beter resultaat. 

Het is niet voor niets dat collega's zo graag bij Perplex werken en ik ben niet het enige 'oudje'. Met een geweldig team, leuke opdrachtgevers bij mooie organisaties, waar veel kansen liggen en we genoeg ruimte krijgen, blijven Perplex'ers plakken. Kom jij ons helpen de online resultaten iedere dag een beetje mooier te maken?"

De cirkel rondmaken

Mariëlle van Kempen 

“Wanneer ik een campagne optimaliseer, kan ik direct het meetbare resultaat zien. We proberen de cirkel altijd rond te maken door internetmarketing te combineren met content. Op dit moment zijn we bezig met een campagne voor FNV en een goede landingspagina maakt het project compleet.

Met het content & campagneteam zitten we bij elkaar in een open kantoor waardoor we echt kunnen samenwerken. Niet alleen met collega's uit ons eigen team, bij Perplex werken specialisten op het gebied van design, programmeren en projectmanagement. De afwisseling tussen zelf iets uitwerken of iets samen met collega’s opzetten is fijn en zorgt voor betere resultaten.

Om op de hoogte te blijven bezocht ik vorig jaar het congres SMX in Londen. Naast veel interessante cases, sprekers en informatie over nieuwe ontwikkelingen, hadden we ook nog een dagje over om de stad te bekijken.”

Denise: “Naast campagnes maken, vind ik het erg leuk om mee te werken aan het voortraject van een website. Doelgroeponderzoek, usabilitytesten, brainstormen… dat maakt het werk heel uitdagend.”

Sfeer en afwisseling

Robin te Grotenhuis

“Bij Perplex combineer je denken en doen. Dat maakt het werk heel afwisselend. ‘s Ochtends maak je een goed doordacht content- en campagneplan voor Mercedes-Benz Privélease en ’s middags optimaliseer je de AdWords-campagne voor WRC Reizen.

Ik maak elke dag een planning, maar er komt zoveel tussendoor waardoor ik niet elke dag aan hetzelfde project werk. Daarbij zijn de lijntjes kort en kun je iedereen aanschieten voor ideeën of hulp. Collega’s zijn super attent, op mijn 30e verjaardag hing mijn bureau vol slingers. En elk succes delen we met taart, een borrel en een presentatie.”   

Lijkt bovenstaand je wat?

Dan is het een goed idee om kennis te maken. Maar wij hebben ook wat wensen. Bij Perplex werken we voornamelijk voor grotere organisaties aan complexere opdrachten. We zoeken daarom een collega die...

 • een relevante opleiding op (minimaal) HBO-niveau heeft afgerond
 • minimaal 2 jaar digital marketing ervaring heeft en dat kan aantonen
 • een SEA-specialist is, maar ook breder inzetbaar wil worden
 • kan schakelen tussen denken en doen
 • goed kan samenwerken, maar ook zelfstandig is
 • betrokken en authentiek is in de omgang met klanten en collega’s
 • uitstekend kan communiceren en ideeën overtuigend kan overbrengen
 • Google AdWords & Google Analytics certified professional is
 • professionele kennis heeft van en ervaren is met in ieder geval: Google Analytics en Google AdWords. Het is een pré als dat ook zo is met CPC-advertising (bijvoorbeeld Facebook en Marktplaats), SEO, social media, e-mailmarketing en/of (conversie)optimalisatie

En voor jouw inzet krijg je van ons terug...

 • een afwisselende baan waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen met veel ruimte voor eigen inbreng en uitvoer van eigen ideeën
 • investering in doorlopende opleiding en persoonlijke ontwikkeling
 • een heerlijke, lichte werkplek in het centrum van Arnhem
 • uitdagende, loyale en leuke klanten gericht op langlopende samenwerkingen
 • iedere middag een gezamenlijke lunch, verzorgd en betaald door Perplex
 • leerzame congressen en gezellige teamuitjes
 • een marktconform salaris, vakantiegeld en een premievrij pensioen
 • een jong team van 40 gespecialiseerde collega’s!

Solliciteren?

Stuur dan je CV en een korte toelichting naar Ilse Vermeulen,
via sollicitatie@perplex.nl.