Over Perplex

Creatief denken. Digitaal doen.

Wij zijn 35 internetfanaten die in hartje Arnhem werken aan online resultaat. In een fijne werkplek midden in het centrum, werken we samen met internetmarketeers, webdesigners, redacteuren en programmeurs… én onze opdrachtgevers.

Geregeld komen klanten een ochtendje bij ons “thuiswerken”. Om bij te praten met een kopje cappuccino, ideëen samen uit te denken en details rondom websites en campagnes goed af te stemmen.

Uw eigen team met professionals

Binnen Perplex werken we met volwaardige teams die integraal opereren. Bij ons vindt u geen afdelingen strategie, design, development… Geen enkele opdracht behelst slechts één discipline en de juiste mix van specialisten loont. Uw team met steeds dezelfde mensen, kan jaar na jaar ‘nog beter!’ resultaat behalen.

Nieuwsgierig wie u aan de telefoon krijgt, bij u aan tafel zit en aan het werk is voor uw online resultaat?

Bekijk alle Perplex'ers

Internetmarketing als uitgangspunt

Of eigenlijk: de gebruiker staat wat ons betreft altijd centraal. Dat betekent dat we starten met het beter leren kennen van uw doelgroep. Ook staan webdesign en techniek altijd ten dienste van gebruiksvriendelijkheid en conversie.

Denken, overleggen, doordenken..

Wij weten dat een strategie alleen met een goede invulling bestaansrecht heeft. Iedere goed opgeleide Perplex’er voegt waarde toe aan het totaal en weet waar hij of zij het over heeft. We werken pragmatisch en houden niet van onnodige, dikke rapporten. Liever verrassen we u met een goed doordachte en onderbouwde mockup. 

Bekijk onze opdrachtgevers en cases

De ontwikkelingen in onze branche gaan razend snel. Maar dat vinden we heerlijk! We zijn gek op nieuwe inzichten en delen die met onze collega's en klanten. We vliegen naar toonaangevende congressen in Europa en de V.S. en werken samen met tal van kennis organisaties. Als opleidingspartner begeleidt Perplex daarnaast aanstormende talenten van de Fontys Hogeschool in Eindhoven en stagiaires van de HAN in Arnhem.

Dit doen we al meer dan 10 jaar

Dus was het op 9 april 2016 hoog tijd voor een feestje!

Voor een keer werd ons kantoor omgetoverd tot feestlocatie en werd het een onvergetelijke avond, nacht, morgen...
Ben je benieuwd hoe het was of wil je nog eens nagenieten? Bekijk hier de video:

Uiteindelijk telt het resultaat

We lanceren websites en campagnes waar we trots op zijn. Echter, het kan altijd beter. Welke bezoekers voltooien de gestelde doelen, welke content werkt het beste en welke verkeersbronnen zijn het meest waardevol? Onze ervaren marketeers interpreteren de gegevens en vertalen die naar concrete vervolgacties.