1. Home
  2. Over Perplex

Kies voor het beste van álle werelden

Bij Perplex werken we samen aan jouw digitale merkbeleving en optimale langetermijnresultaten

Een optimale combinatie van design, development, content, marketing, data én strategie. Projectmatig en het liefst in langlopende samenwerkingen.

Jouw eigen team met digitale specialisten

Je werkt samen met een volwaardige team, die integraal opereert. Geen enkele opdracht behelst slechts één discipline en de juiste mix van specialisten loont. Jouw vaste team bestaat uit goed opgeleide Perplex’ers, die weten waar ze het over hebben. Ze begrijpen dat een strategie alleen met een goede invulling bestaansrecht heeft, werken pragmatisch en leveren jaar na jaar nog beter resultaat. Een ervaren projectmanager is verantwoordelijk voor het resultaat van het digitale platform en blijft bij alle stappen en werkzaamheden jouw betrokken contactpersoon.

Maak kennis met de Perplex'ers

Niet alleen denken, maar juist ook doen!

Omdat wij zowel adviseren in het voortraject als na oplevering meewerken met beheer, onderhoud, optimalisatie, contentcreatie, onderzoek en resultaatmeting, hebben we veel inzicht in wat wel en niet werkt. En met veel kennis en ervaring in huis dankzij grote, klantgerichte organisaties en bedrijven passen we deze inzichten gemakkelijk toe. Maar naast het leveren van specialistische kennis, dragen we het ook graag over.

Dit is wat we doen

We werken met en voor onze opdrachtgevers

We lanceren websites en campagnes waar we trots op zijn. Maar, het kan altijd beter. Welke bezoekers voltooien de gestelde doelen, welke content werkt het beste en welke verkeersbronnen zijn het meest waardevol? Onze ervaren strategen en marketeers interpreteren de gegevens en vertalen deze naar concrete vervolgacties. Want, uiteindelijk telt het resultaat. 

Dit zijn de behaalde resultaten

Nieuwsgierig geworden?

Kennis maken en ontdekken of er een klik is? Laat je gegevens achter en Marjolijn neemt contact met je op.

Marjolijn Doorenbosch-Aerts Marketing manager