Perplex - SMP On Tour

Certificeringen en samenwerkingen

Wij voegen graag de daad bij het woord en laten zien waar onze expertise ligt. Zo heeft u er als opdrachtgever een zekerheid bij.

Perplex investeert doorlopend in het opdoen en delen van kennis. Op alle voor ons relevante gebieden volgen we trainingen en workshops op het hoogste niveau. We benchmarken en werken samen in brancheverenigingen zoals DDA en IAB. Daarnaast investeren we in partnerships met strategische partijen zoals Microsoft, Umbraco en Google.

De opgedane kennis houden we niet alleen voor onszelf. We leveren een actieve bijdrage aan het opleiden van jong talent in onze branche. We zijn kennispartner van Fontys Hogescholen en zijn actief binnen NIMA (Nederlands Instituut voor Marketing).

Microsoft Gold partner

Perplex is Gold Partner van Microsoft op de competentie 'Application Development'. De programmeurs worden getoetst op specifieke kennis en Microsoft ondersteunt Perplex waar nodig.

Google certified partner

Perplex is gecertificeerde specialist op het gebied van Google-producten, Samen met u bepalen we welke producten geschikt zijn voor het behalen van uw doelstellingen.

Umbraco Gold partner

Perplex draagt actief bij aan de ontwikkeling en verbetering van Umbraco. Als Gold partner beschikken we over veel ervaring met de ontwikkeling van maatwerk binenn dit open source Content Managementsysteem.

Google Adwords certified partner

Het SEA platform van Google biedt ongekend veel mogelijkheden om doelgroepen te bereiken. Als partner van Google volgen en testen we de laatste ontwikkelingen.

Dutch Digital agencies

Perplex is lid van de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste Nederlandse internetbureaus: DDA. Ze behartigt onder andere de belangen van leden en stimuleert kennisuitwisseling.

Copernica partner

Bij de uitvoer van e-mail marketing maken we bij voorkeur gebruik van Copenica. Als registered partner kennen we de ins en outs van dit pakket en kunnen we maatwerk leveren.

Certified Secure Programmers .NET

Op het gebied van veiligheid volgen we doorlopend trainingen. Meerdere van onze programmeurs zijn Certified Secure Programmer .NET (ECSP.NET) en ook een Certified Information Systems Security professional (CISSP) is in huis. 

Google Analytics Qualified

Met Google Analytics kunt u heel eenvoudig geavanceerde rapporten maken. U kunt statistieken bekijken op het gebied van uw bezoekers, verkeersbronnen, gebruikersgedrag en conversies. Onze marketeers, maar ook meerder programmeurs zijn gecertificeerd.

E-consultancy

Econsultancy is een Engelse community voor e-commerce en internetmarketingprofessionals. Zij inspireren elkaar op het gebied van internetmarketing en ondersteunen elkaar bij het vinden van oplossingen. Econsultancy doet veel bruikbaar onderzoek.

NIMA

Nima is vooral bekend van de marketingdiploma's NIMA A, B en C. Maar NIMA doet meer. Ze hebben als doel de skills van marketeers te verbeteren, verbreden, verdiepen en vergroten. Perplex is bedrijfslid, examinator, commissielid en heeft door Nima gecertificeerde marketeers (SMP) in dienst.

Privacy officer

Met de nieuwe wetgeving worden de gevolgen van datalekken of online privacy issues steeds groter. Perplex heeft een gecertificeerde privacy officer in dienst om mee te denken rondom deze thema's.

ISO 27001

Steeds vaker kwam de vraag vanuit klanten of we de certificering hadden, waarbij informatiebeveiliging centraal staat. Door het behalen van een ISO27001 en NEN7510 certificaat kan Perplex aantonen dat er een goed managemensyteem van informatiebeveiliging is, dat zorgvuldig is beschreven en geïmplementeerd én wordt gecontroleerd.