Certificeringen en samenwerkingen

Wij voegen graag de daad bij het woord en laten zien waar onze expertise ligt. Zo heb je er als opdrachtgever een zekerheid bij.

Perplex investeert doorlopend in het opdoen en delen van kennis. Op alle voor ons relevante gebieden volgen we trainingen en workshops op het hoogste niveau. We benchmarken en werken samen in brancheverenigingen zoals DDA en IAB. Daarnaast investeren we in partnerships met strategische partijen zoals Microsoft, Umbraco en Google.

Quote start
De opgedane kennis houden we niet alleen voor onszelf. We leveren een actieve bijdrage aan het opleiden van jong talent in onze branche. We zijn kennispartner van Fontys Hogescholen en zijn actief binnen NIMA (Nederlands Instituut voor Marketing)
Quote stop

Microsoft Gold partner

Perplex is Gold Partner van Microsoft op de competentie 'Application Development'. De programmeurs worden getoetst op specifieke kennis en Microsoft ondersteunt Perplex waar nodig.

Google certified partner

Perplex is gecertificeerde specialist op het gebied van Google-producten, Samen met u bepalen we welke producten geschikt zijn voor het behalen van uw doelstellingen.

 

ISO 27001 certificering

Perplex is ISO 27001 gecertificeerd. ISO 27001 is een internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging. Het behalen van deze certificering betekent dat Perplex voldoet aan strikte eisen en best practices op het gebied van informatiebeveiliging.

NEN 7510 certificering

Perplex is NEN 7510 gecertificeerd. Deze certificering benadrukt onze toewijding aan het beschermen van gevoelige gegevens en het leveren van veilige oplossingen, vooral binnen de gezondheidszorgsector. 

Umbraco Platinum Partner

Perplex is onlangs door Umbraco gepromoveerd tot een van de eerste wereldwijde Platinum Partners. Deze prestigieuze partnerstatus is een erkenning voor onze uitmuntende expertise in het leveren van hoogwaardige Umbraco-oplossingen en ondersteuning aan onze klanten. We zijn trots op deze nieuwe mijlpaal en blijven ons inzetten voor het leveren van topkwaliteit diensten binnen het Umbraco-platform.