Perplex team

Perplex'ers

Nieuwsgierig wie u aan de telefoon krijgt, bij wie u aan tafel zit en wie er aan uw online resultaat werkt? We stellen ons graag aan u voor! 

Onze gemene deler?

We waarderen een open en vriendschappelijke sfeer, blijven vernieuwen, verliezen nooit het resultaat uit het oog, floreren wanneer we samenwerken (zowel binnen als buiten Perplex), halen energie uit het delen van onze kennis en ervaringen, maken maatwerk om trots op te zijn, vragen vaak "Waarom?" voor een beter antwoord, zijn zowel breed als specialistisch opgeleid, leren door doordacht te doen (maar zijn nooit uitgeleerd), beperken vakjargon, blijven optimaliseren en vinden ons werk vooral leuk!

Projectmanager & teamleider

Marjolijn Aerts

Doordenkende doener digitaal die met veel plezier nieuwe uitdagingen aangaat. Oog voor detail, frisse ideeën en goed georganiseerde to do lijstjes.

Perplex - Marjolijn Aerts
Online marketeer

Mark Hendriksen

Helpt mee aan [A] creatieve [B] innovatieve marketing- en communicatie oplossingen; zoals je ziet houdt hij ook van A/B testen. Ontvangt dagelijks kudos voor de montage van de legendarische skitrip-aftermovie.

Perplex - Mark Hendriksen
Projectmanager

Anique Kampschreur

Jarenlange ervaring met het begeleiden van interactieve en cross-mediale projecten, door de wol geverfde scrummer, projectmanager die voor je door het vuur gaat met liefde voor fotografie.

Perplex - Anique Kampschreur
Digitaal strateeg & teamleider

Leon de Wildt

Conceptueel en strategisch ontwerper tot in het kleinste detail, helemaal thuis in de nieuwste ontwikkelingen, onze Grote Vriendelijke Reus en is gespecialiseerd in personalisatie.

Perplex - Leon de Wildt
Directeur/eigenaar en software-architect

Jeffrey Schoemaker

Overziet en denkt alles in no-time helemaal uit, heeft Umbraco geïntroduceerd, coördineert de technische mannen en is directeur/eigenaar, saboteert als practical joker graag toetsenborden en beeldschermen en ziet niet vaak een probleem.

Perplex - Jeffrey Schoemaker
Digitaal strateeg & teamleider

Fedosja van der Lee

Houdt van een uitdaging en wordt na één dag niksen al zenuwachtig, mist haar Apple, hoopt door te breken met haar eigen koekjeswebshop, design meets communicatie en taalcriticus tot haar laatste snik.

Perplex - Fedosja van der Lee
UX- en webdesigner

Jorgen Verweij

Heeft een natuurlijke voorliefde voor HTML, is de bedenker van en DJ op Spotifriday, maakt van een half woord een heel concept en zorgt voor constante visuele vernieuwing.

Perplex - Jorgen Verweij
Digitale content- en marketingstrateeg & teamleider

Ilse Vermeulen

Checkt non-stop de resultaten in Google Analytics, coördineert de marketeers en contentmakers, houdt voor opdrachtgevers het grote geheel in het oog en is een woordgoochelaar met passie voor tekstschrijven.

Perplex - Ilse Vermeulen
Projectmanager

Liza Yeung

Voor Liza heeft de Arnhemse horeca geen geheimen. Ze is deadline driven, gaat voor een op en top verzorgd eindresultaat, weet online en offline naadloos te laten aansluiten en heeft de salade als lunch geïntroduceerd.

Perplex - Liza Yeung
Online marketeer

Mariëlle van Kempen

Helemaal thuis in het bureauleven, ervaren in online marketingcampagnes bedenken, ontwikkelen en optimaliseren, sinds onze verhuizing ook super bedreven in bureaus in elkaar zetten.

Perplex - Mariëlle van Kempen
Programmeur

Wouter van der Beek

Droomt in eentjes en nulletjes, zoekt technische vraagstukken tot op de bodem uit, kan alle computersystemen onderling laten communiceren en is overdag onze stille kracht, maar knalt 's avonds de meest vreemde figuren van zijn beeldscherm af.

Perplex - Wouter van der Beek
UX- en webdesigner

Peter Jansen

Na jaren designen voor kleine mobiel schermpjes nu ook weer oog voor de grote lijnen. Moet nog dagelijks wennen aan op loopafstand wonen van je werk.

Perplex - Peter Jansen
Contentspecialist

Jolien Marinus

Laat je lachen met woordgrapjes, was tijdens haar opleiding journalistiek al een stuk commerciëler dan haar studiegenoten en tekent er naast haar schrijfkunsten ook lustig op los.

ICT-beheerder

Marc Meul

Perplex-programmeur sinds het eerste uur, linksom of rechtsom: het komt altijd goed, denkt graag met u of de marketingdames mee en is gepassioneerd hoeder van onze servers.

Perplex - Marc Meul
Online marketeer

Denise van der Burg

De waar-kijkt-u-naar expert van Perplex; wil alles begrijpen rondom usability. Marketing meets design en tegelijkertijd ook helemaal thuis in online marketingcampagnes.

Perplex - Denise van der Burg
Online marketeer

Robin te Grotenhuis

Alias contentmarketeer, ruime ervaring op e-commerce gebied, wordt enthousiast van usability tests en stijgende conversies, maakt in haar vrije tijd graag muziek.

Programmeur

Daniël Knippers

Zwarte band programmeren, ruilde voor Perplex woonplaats Enschede in voor het Arnhemse en is nu zelfs in vakanties niet meer uit onze stad (vanaf zijn balkon) weg te slaan. 

Perplex - Daniël Knippers
Office manager

Malon Schilder

Organiseert, plant, telefoneert en is onze ‘spin in het web’. Heeft zich binnen een jaar ontpopt tot heuse interieurstyliste en is digital marketeer in de dop!

Programmeur

Tim Oldenkamp

Tijdens een eerdere baan al collega van Leon, heeft naast programmeren nog een passie waar minstens zoveel tijd en liefde aan wordt besteed: zijn zeer zeldzame Renault Clio Ultra Mega uitvoering.

Perplex - Tim Oldenkamp
Programmeur

Dennis Boonk

Staat met een lach op om naar zijn werk te gaan en klust in zijn vrije tijd aan zijn eigen paleisje in Nijmegen.

Perplex - Dennis Boonk
Programmeur

Natasha de Canha

Creatieve duizendpoot die zichzelf handlettering aanleert alsof het niks is. Heeft van een passie voor programmeren haar werk gemaakt en leeft voor haar konijnen.

UX- en webdesigner

Jeroen van Rijssen

Studeerde hier af, groeide door in UX & webdesign, was er een jaar tussenuit voor een wereldreis en is inmiddels ook dé usability specialist.

Perplex - Jeroen van Rijssen
Contentspecialist

Laurie Ruijsch

Haar lievelingsdag is #throwbackthursday, heeft haar camera altijd paraat voor een nieuw social kiekje en als ze er toch mee bezig is, schudt ze ook pakkende teksten uit haar mouw.

Administratief medewerker

Suvada Kunovac

Onze administratieve rots in de branding, houdt parttime onze boekhouding bij, leert ons af en toe wat Bosnische woordjes en lekkernijen kennen en versterkt team Nijmegen.
Perplex - Suvada Kunovac-Krestelica
Projectmanager

Evert Millenaar

Steady, stabiel, niet gek te krijgen, dat is Evert. Veel marketing ervaring opgedaan in zijn tijd bij Kijkshop en heeft naar eigen zeggen nooit een bad hair day.

Programmeur

Linda Sluijter-Berentsen

Vraagbaak als het gaat over versiebeheer, heeft regenboogkleurtjes in haar Visual Studio én is zelf ook nog eens een kleurrijk persoon!

Technisch projectmanager

Tom van Gessel

Tom heeft bij Perplex een oude liefde teruggevonden. Niet Leon, met wie hij al eerder samenwerkte, maar programmeren! Gelukkig is dit geen primaire taak want als technisch projectmanager komt hij nóg beter tot zijn recht.

Programmeur

Ferdy Hoefakker

Is gek op alles wat met Japan te maken heeft, raakt aanstekelijk enthousiast bij het uitzoeken van nieuwe programmeeruitdagingen en heeft Game of Thrones wel tien keer bekeken.

Perplex - Ferdy Hoefakker
HRD-specialist

Bénédicte Thomas

Werkt bij Perplex om te doen waar haar hart ligt. Ze begeleidt collega's die behoefte hebben aan opleiding of coaching, maar is ook één en al oor. Het bieden van passende oplossingen geeft haar een goed gevoel. Go Bénédicte!

Front-end developer

Bram Döppen

Deed al veel ervaring op tijdens zijn studie en is ijverig en kritisch. Heeft geen ochtendhumeur en is altijd in voor een gesprek bij de koffiemachine.

Animatie en video specialist

Marieke Hartkamp

Bingewatchen doet Marieke maar al te graag en ze haalt er veel professionele inspiratie uit. Na een avondje Netflix is ze fit op kantoor om flitsende animaties en verrassende videocontent te maken.

Online marketeer

Julia Derksen

Haar studie en liefde voor reizen heeft haar onder andere naar Bali en Antwerpen gebracht. Toch keert ze steeds met nóg meer liefde terug naar Arnhem. Ditmaal om meer te ontdekken over SEA!

Programmeur

Roy Wagemakers

Als iemand zijn werk leuk vindt, is het Roy. Hij stal namelijk ons hart met een cv in de vorm van een zelf geprogrammeerde website. Daarnaast is hij een grote dierenvriend, vegetariër en (meestal) fanatiek hardloper.

Projectmanager

Marina Yaneva

Verhuisde een aantal jaren geleden van Bulgarije naar Nederland voor de liefde. Is inmiddels helemaal gesetteld en noemt Arnhem haar lievelingsstad. Dat komt goed uit, want als projectmanager is ze 4 dagen per week bij ons op kantoor!

ICT-beheerder

Jelle Peters

"Jelle, mijn scherm/internet/server/website doet het niet!" Geen probleem, want tussen een gezellig praatje en koffie halen door, lost hij dit gewoon voor je op. 

 

UX- en webdesigner

Guido Temmink

Wil echte ervaringen voor gebruikers maken en schrijft zich op zijn eerste werkdag zonder problemen in voor een hardloopwedstrijd - alleen was hij op het moment supreme geblesseerd...

Office manager

Maddy Beekhuizen

Een écht Arnhems meisje met een achtergrond in de bloemenbranche. Ook moeder van 2, actief op de racefiets en office manager met een zwak voor structuur. Laat die draaiboeken maar komen!

Programmeur

Rutger Flohil

Is eigenaar van meerdere websites en weet als geen ander hoe hij Perplex'ers blij maakt. Hij trakteerde alle collega’s op zijn eerste werkdag op zelfgemaakte chocolate chip cookies. Held!

Marketing Campaign Owner

Machteld de Vreugd

Allrounder en sparringspartner die veel ervaring heeft opgedaan in diverse marketingfuncties. Ontsnapt aan het drukke gezinsleven door bevrijdende ritjes op de racefiets! 

UX- en webdesigner

Luuk Pijpers

Houdt van (bijna) alles waar design in voorkomt. Webdesign, User Interface Design, Interaction Design, User Experience Design... 

Perplex - Luuk Pijpers
Programmeur

Erik Sierra

Een .NET developer met jaren ervaring en een goede dosis (sarcastische) humor. Pas maar op, want zijn bitmoji-virus is besmettelijk!

Programmeur

Dennis Pullens

Houdt van de meest ingewikkelde systemen, reist elke dag met een grote glimlach van Den Bosch naar Arnhem en schroomt niet om op elk moment met een goed advies te komen!

UX- en webdesigner

Mike Swildens

Voormalig snuffelstagiair die nu terug is als webdesigner, UX’er en front-ender. Pendelt elke dag van Utrecht naar Arnhem en moet daardoor kat Bob extra missen.

Animatie en video specialist

Henk van der Velden

Een echte filmfreak, met een passie voor planten, bakken (geen plantenbakken) en koffie. Als hij een keuze moet maken, kiest hij voor video! 

Programmeur

Paul Boon

Fietst elke dag vanuit Oosterbeek naar kantoor om hier zijn werk én hobby uit te voeren, namelijk programmeren. Hij is daarnaast vaak te vinden in het zwembad, waar hij het liefst vanaf de duikplank in springt!

Front-end developer

Diederik Kruiniger

Maakt Breedenbroek (in de Achterhoek) bij mooi weer onveilig op zijn motor, houdt van cavia's Boef en Dude, gaat lekker op housemuziek en op een optimale gebruikerservaring op websites!

Conciërge

Albert Creemers

Waar zouden we zijn zonder Albert? Geen idee, maar we zijn blij dat hij er is. Bouwde al mee aan ons nieuwe kantoor en is vervolgens niet meer bij ons weg te slaan. Wordt helemaal happy van cowboys en paarden. Ruimt sneller op dan z'n eigen schaduw. 

Programmeur

Hendrik-Jan Randewijk