Perplex team

Perplex'ers

Nieuwsgierig wie u aan de telefoon krijgt, bij u aan tafel zit en aan het werk is voor uw online resultaat? We stellen ons graag aan u voor! 

Internetmarketeer & teammanager

Ilse Vermeulen

Checkt non-stop de resultaten in Google Analytics, coördineert de teamleiders en marketeers, houdt voor opdrachtgevers het grote geheel in het oog, is een eersteklas pixelzifter en een woordgoochelaar met passie voor tekstschrijven.

Perplex - Ilse Vermeulen
Internetmarketeer

Mark Hendriksen

Helpt mee aan [A] creatieve [B] innovatieve marketing- en communicatie oplossingen; zoals je ziet houdt hij ook van A/B testen. Ontvangt dagelijks kudos voor de montage van de legendarische skitrip-aftermovie.

Perplex - Mark Hendriksen
Internetmarketeer

Anique Kampschreur

Jarenlange ervaring met het begeleiden van interactieve en cross-mediale projecten, door de wol geverfde scrummer, projectmanager die voor je door het vuur gaat met liefde voor fotografie.

Perplex - Anique Kampschreur
Internetmarketeer & oprichter & eigenaar

Olaf Meul

Online sinds 1996, een onuitputtelijk ideeënkanon, kennisaddict met passie voor marketing én techniek, gebruikt liefst zoveel mogelijk bijvoeglijke naamwoorden, verzamelt domeinnamen en droomt nog steeds van een carrière als fotograaf of DJ. 

Perplex - Olaf Meul
Internetmarketeer & teamleider

Fedosja van der Lee

Houdt van een uitdaging en wordt na één dag niksen al zenuwachtig, mist haar Apple, hoopt door te breken met haar eigen koekjeswebshop, design meets communicatie en taalcriticus tot haar laatste snik.

Perplex - Fedosja van der Lee
Programmeur, teammanager & mede-eigenaar

Jeffrey Schoemaker

Overziet en denkt alles in no-time helemaal uit, heeft Umbraco geïntroduceerd, coördineert de technische mannen en is mede-eigenaar, saboteert als practical joker graag toetsenborden en beeldschermen en ziet niet vaak een probleem.

Perplex - Jeffrey Schoemaker
Internetmarketeer

Mariëlle van der Lee

Als geen ander gespecialiseerd in zoekmachinemarketing, wil moeilijke vraagstukken tackelen en zoekt ze tot op de bodem uit, zorgt voor een Brabantse inslag en is, ondanks de achternaam, geen familie van Fedosja.

Perplex - Mariëlle van der Lee
Webdesigner

Jorgen Verweij

Heeft een natuurlijke voorliefde voor HTML, is de bedenker van en DJ op Spotifriday, maakt van een half woord een heel concept en zorgt voor constante visuele vernieuwing.

Perplex - Jorgen Verweij
Programmeur

Marc Meul

Perplex-programmeur sinds het eerste uur, linksom of rechtsom: het komt altijd goed, denkt graag met u of de marketingdames mee en is gepassioneerd hoeder van onze servers.

Perplex - Marc Meul
Internetmarketeer

Marjolijn Aerts

Doordenkende doener digitaal die met veel plezier nieuwe uitdagingen aangaat. Oog voor detail, frisse ideeën en goed georganiseerde to do lijstjes.

Perplex - Marjolijn Aerts
Digitaal strateeg & teamleider

Leon de Wildt

Conceptueel en strategisch ontwerper tot in het kleinste detail, helemaal thuis in de nieuwste ontwikkelingen, onze Grote Vriendelijke Reus en is gespecialiseerd in personalisatie.

Perplex - Leon de Wildt
Internetmarketeer

Liza Yeung

Voor 'Liza van Smaakvolgers' heeft de Arnhemse horeca geen geheimen, deadline driven, gaat voor een op en top verzorgd eindresultaat, weet online en offline naadloos te laten aansluiten en heeft de salade als lunch geïntroduceerd.

Perplex - Liza Yeung
Internetmarketeer

Mariëlle van Kempen

Helemaal thuis in het bureauleven, ervaren in online marketingcampagnes bedenken, ontwikkelen en optimaliseren, sinds onze verhuizing ook super bedreven in bureaus in elkaar zetten.

Perplex - Mariëlle van Kempen
Programmeur

Wouter van der Beek

Droomt in eentjes en nulletjes, zoekt technische vraagstukken tot op de bodem uit, kan alle computersystemen onderling laten communiceren en is overdag onze stille kracht, maar knalt 's avonds de meest vreemde figuren van zijn beeldscherm af.

Perplex - Wouter van der Beek
Webdesigner

Peter Jansen

Na jaren designen voor kleine mobiel schermpjes nu ook weer oog voor de grote lijnen. Moet nog dagelijks wennen aan op loopafstand wonen van je werk.

Perplex - Peter Jansen
Internetmarketeer

Denise van der Burg

De waar-kijkt-u-naar expert van Perplex; wil alles begrijpen rondom usability. Marketing meets design en tegelijkertijd ook helemaal thuis in online marketingcampagnes.

Perplex - Denise van der Burg
Internetmarketeer

Robin Buters

Alias contentmarketeer, ruime ervaring op e-commerce gebied, wordt enthousiast van usability tests en stijgende conversies, maakt in haar vrije tijd graag muziek.

Programmeur

Daniël Knippers

Zwarte band programmeren, ruilde voor Perplex woonplaats Enschede in voor het Arnhemse en is nu zelfs in vakanties niet meer uit onze stad (vanaf zijn balkon) weg te slaan. 

Perplex - Daniël Knippers
Administratie

Suvada Kunovac

Onze administratieve rots in de branding, houdt parttime onze boekhouding bij, leert ons af en toe wat Bosnische woordjes en lekkernijen kennen en versterkt team Nijmegen.
Perplex - Suvada Kunovac-Krestelica
Programmeur

Tim Oldenkamp

Tijdens een eerdere baan al collega van Leon, heeft naast programmeren nog een passie waar minstens zoveel tijd en liefde aan wordt besteed: zijn zeer zeldzame Renault Clio Ultra Mega uitvoering.

Perplex - Tim Oldenkamp
Webdesigner

Sabine Derde

Ruime ervaring in de horeca waardoor een afstudeeropdracht rondom Smaakvolgers.nl de ultieme match was. Met vlag en wimpel geslaagd en nu aan de slag als webdesigner.

Programmeur

Dennis Boonk

Staat met een lach op om naar zijn werk te gaan en klust in zijn vrije tijd aan zijn eigen paleisje in Nijmegen.

Perplex - Dennis Boonk
Programmeur

Ferdy Hoefakker

Is gek op alles wat met Japan te maken heeft, raakt aanstekelijk enthousiast bij het uitzoeken van nieuwe programmeeruitdagingen en heeft Game of Thrones wel tien keer bekeken.

Perplex - Ferdy Hoefakker
Contentmaker

Jolien Marinus

Laat je lachen met woordgrapjes, was tijdens haar opleiding journalistiek al een stuk commerciëler dan haar studiegenoten en tekent er naast haar schrijfkunsten ook lustig op los.

Webdesigner

Guido Temmink

Wil echte ervaringen voor gebruikers maken en schrijft zich op zijn eerste werkdag zonder problemen in voor een hardloopwedstrijd - alleen was hij op het moment supreme geblesseerd..

Office manager

Malon Schilder

Organiseert, plant, telefoneert en is onze 'spin in het web’. Oh ja, niet te verwarren met Marlon - ook al gebeurt ons dat iedere week toch wel een keer ;)

Webdesigner

Luuk Pijpers

Houdt van (bijna) alles waar design in voorkomt. Webdesign, User Interface Design, Interaction Design, User Experience Design... 

Perplex - Luuk Pijpers
ICT beheerder

Jelle Peters

"Jelle, mijn scherm/internet/server/website doet het niet!" Geen probleem, want tussen een gezellig praatje en koffie halen door, lost hij dit gewoon voor je op. 

 

Videospecialist & webdesigner

Henk van der Velden

Enthousiaste creatieveling en gespecialiseerd in video en animatie, maar sinds werkdag één bij Perplex al met nieuwe dingen bezig. Knoop een gesprek met hem aan en de concepten ontstaan in Henks hoofd binnen een paar minuten.

Programmeur

Xiaohao Ye

Studeerde Human Media Interaction: 'de menselijke kant van informatica', waardoor hij weet hoe systemen automatisch aan de wensen van gebruikers voldoen. Zo gebruiken diabetespatiënten zijn app voor het dagelijks meten van bloedsuikerwaarden, dus zodra wij teveel taart gaan eten, laat hij het ons weten!

 

Programmeur

Erik Sierra

Internetmarketeer

Evert Millenaar

Stagiair

Niek Berenschot

Concierge

Albert Creemers

Waar zouden we zijn zonder Albert? Geen idee, maar we zijn blij dat hij er is. Bouwde al mee aan ons nieuwe kantoor en is vervolgens niet meer bij ons weg te slaan. Wordt helemaal happy van cowboys en paarden. Ruimt sneller op dan z'n eigen schaduw.