Stage lopen bij Perplex

Bij ons staat stage lopen in het teken van leren, plezier maken, uitproberen, en vooral fouten mogen maken. Jij leert van ons, wij leren van jou! Dat vinden wij het mooie van een stage.

Wanneer is Perplex jouw stagebedrijf?
We zijn altijd geïnteresseerd in afstuderend talent! De meeste mogelijkheden hebben we voor afstudeerders in de richting Web Development, Data Solutions, Infrastructure & Security Management en Business IT & Management.
 

Ook voor studenten uit de richting Interaction Design, Web Design, Content of Experience Design hebben we regelmatig een plekje vrij.

Op deze pagina houden we je op de hoogte van onze openstaande (afstudeer)stages. Kijk, klik, lees & reageer!

Stages

Stage Content / Experience Design met focus op animatie en video

Op dit moment hebben wij een openstaande stageplaats. Is die niet in jouw richting maar heb je toch interesse? Laat dan onderaan deze pagina jouw open sollicitatie achter. Je weet nooit waar het toe kan leiden!

Stage lopen bij Perplex betekent...

  • aandacht, plezier en kennis;
  • een maandelijkse stagevergoeding;
  • een fijne werksfeer waarbinnen je meteen Perplexer bent én meegaat met teamuitjes;
  • iedere dag een uitgebreide lunch, fruit, bonenkoffie en drankjes;

 

  • een met het OV zeer goed bereikbare stageplaats;
  • een stageopdracht voor grote klanten met een uitkomst waar we ook écht iets mee doen;
  • begeleiding door je directe collega's en de HRD specialist;
  • wie weet na jouw stageperiode direct een baan!


Perplex Scavenger Hunt

Ben jij een echte puzzelaar en codekraker? Ga dan los op de Perplex Scavenger Hunt 2019 en win een leuke prijs naar keuze!

Wat kun je winnen?

Onder alle inzendingen wordt een winnaar gekozen door middel van een loting. De winnaar heeft de keuze uit een Steam tegoed, dinerbon of fashioncheque ter waarde van €50. Als student altijd mooi meegenomen toch?!

Hoe werkt het?

Ga naar perplex.nl en start in de console. It's up to you now!

De voorwaarden

Om mee te doen aan de Perplex Scavenger Hunt moet jouw uitkomst vóór 1 december 2019 via het online formulier bij ons binnen zijn. Verder moet je kunnen aantonen dat je op dit moment student bent. We waarderen het dat je meedoet en nodigen je daarom graag uit om de prijs van jouw keuze op te halen op ons kantoor in Arnhem. Als je hier bent, maken we er ook even een fotomomentje van voor jouw eervolle vermelding als winnaar op de Perplex website en social mediakanalen (Facebook, Instagram en/of LinkedIn). Je stemt dus in met het gebruik van jouw naam en beeld. Je ontvangt uiterlijk half december per e-mail bericht of je gewonnen hebt. 

Perplex'ers

Inmiddels is ons lichte kantoor in Arnhem gevuld met maar liefst 43 Perplex'ers! Zij zijn niet alleen onze ambassadeurs, maar ook de mensen die een glimlach bezorgen op de gezichten van klanten.

Wij vinden dat een juiste mix van persoonlijkheden en goede communicatie zorgt voor sfeer, saamhorigheid, duidelijkheid, teamgevoel en begrip. Belangrijke termen in ons kantoor!

"Perplex is een heel relaxed bureau waar professionals werken die altijd willen helpen. In mijn eerste week mocht ik zelfs al mee bowlen!" – Rob

Perplex - Jeroen van Rijssen

Het begon in 2010...

Jeroen van Rijssen UX- EN WEBDESIGNER

"Ik ben in 2010 bij Perplex begonnen als stagiair Webdesign en studeerde er daarna ook af. Vervolgens kon ik blijven werken als designer. Na een onderbreking van een jaar om een geweldige wereldreis te maken, was ik opnieuw welkom bij Perplex. Inmiddels houd ik me niet alleen met webdesign bezig, maar ook met usability!"

Certificeringen

We zijn trots op onze certificeringen en de partners met wie we samenwerken! Wie weet jij binnenkort ook... 

Microsoft Gold Partner – Umbraco Gold Partner – Google Certifier Partner – Google Adwords Partner – Google Analytics Qualified – Dutch Digital Agencies – Copernica Partner – Certified Secure Programmers .NET (ECSP.NET) – Certified Information Systems Security Professional (CISSP) – NIMA – Privacy officer – ISO 27001 – NEN7510

Student met ambitie?

Staat jouw stage niet op deze pagina? Geen probleem. Stuur je open sollicitatie via onderstaand formulier naar ons.
We staan open voor jouw input, ideeën en plannen!