Stage lopen of afstuderen bij Perplex

Bij ons staat stage lopen of afstuderen in het teken van leren, plezier maken, uitproberen, en vooral fouten mogen maken. Jij leert van ons, wij leren van jou! Dat vinden wij het mooie van een stage.

Wanneer is Perplex jouw afstudeerbedrijf?
We zijn altijd geïnteresseerd in afstuderend talent! De meeste mogelijkheden hebben we voor afstudeerders in de richting Web Development, Data Solutions, Infrastructure & Security Management en Business IT & Management.
 

Ook voor studenten uit de richting Interaction Design, Web Design, Content of Experience Design hebben we regelmatig een plekje vrij.

Op deze pagina houden we je op de hoogte van onze openstaande (afstudeer)stages. Kijk, klik, lees & reageer!

Stages

Momenteel hebben we diverse stagemogelijkheden voor september 2021. Interesse? Laat dan jouw sollicitatie achter. Heb je zelf een goed idee voor een onderzoek? Reageer onderaan de pagina, dan kijken wij wat mogelijk is. Misschien zien we je dan snel voor een eerste kennismaking!

CMD: 

HBO-ICT:

Stage lopen of afstuderen bij Perplex betekent...

  • aandacht, plezier en kennis;
  • een maandelijkse stagevergoeding;
  • een fijne werksfeer waarbinnen je meteen Perplexer bent én meegaat met teamuitjes;
  • iedere dag een uitgebreide lunch, fruit, bonenkoffie en drankjes;

 

  • een met het OV zeer goed bereikbare stageplaats;
  • een stageopdracht voor grote klanten met een uitkomst waar we ook écht iets mee doen;
  • begeleiding door je directe collega's en de HRD specialist;
  • wie weet na jouw stageperiode direct een baan!


Perplex Scavenger Hunt

Ben jij een echte puzzelaar en codekraker? Ga dan los op de Perplex Scavenger Hunt! Met liefde en energie gemaakt door een paar van onze programmeurs.

Hoe werkt het?
Ga naar perplex.nl en start in de console. It's up to you now!

Perplex'ers

Inmiddels is ons lichte kantoor in Arnhem gevuld met maar liefst 43 Perplex'ers! Zij zijn niet alleen onze ambassadeurs, maar ook de mensen die een glimlach bezorgen op de gezichten van klanten.

Wij vinden dat een juiste mix van persoonlijkheden en goede communicatie zorgt voor sfeer, saamhorigheid, duidelijkheid, teamgevoel en begrip. Belangrijke termen in ons kantoor!

"Perplex is een heel relaxed bureau waar professionals werken die altijd willen helpen. In mijn eerste week mocht ik zelfs al mee bowlen!" – Rob

Perplex - Jeroen van Rijssen

Het begon in 2010...

Jeroen van Rijssen UX- EN WEBDESIGNER

"Ik ben in 2010 bij Perplex begonnen als stagiair Webdesign en studeerde er daarna ook af. Vervolgens kon ik blijven werken als designer. Na een onderbreking van een jaar om een geweldige wereldreis te maken, was ik opnieuw welkom bij Perplex. Inmiddels houd ik me niet alleen met webdesign bezig, maar ook met usability!"

Certificeringen

We zijn trots op onze certificeringen en de partners met wie we samenwerken! Wie weet jij binnenkort ook... 

Microsoft Gold Partner – Umbraco Gold Partner – Google Certifier Partner – Google Adwords Partner – Google Analytics Qualified – Dutch Digital Agencies – Copernica Partner – Certified Secure Programmers .NET (ECSP.NET) – Certified Information Systems Security Professional (CISSP) – NIMA – Privacy officer – ISO 27001 – NEN7510

Student met ambitie?

Staat jouw stage niet op deze pagina? Geen probleem. Stuur je open sollicitatie via onderstaand formulier naar ons.
We staan open voor jouw input, ideeën en plannen!