Van idee naar biertje

Vrijdagmiddag 15 december 17:00 En de winnaar is...

Het laatste uur van de Perplex Playground is aangebroken. 48 uur lang heeft iedereen zijn ideeën, energie en innovativiteit ingezet. De uitkomst: 5 fantastische ideeën waar het publiek en de jury een winnaar uit moet kiezen. De winnaar krijgt naast de benodigde uren, óók het benodigde budget om het project ook daadwerkelijk uit te voeren. Team Bier wint niet, omdat er zoveel innovatieve ideeën zijn. Maar gelukkig krijgen ze toch de kans  om de zoektocht naar hét perfecte biertje af te maken.

Het idee…

De ontwikkeling van een eigen Perplex-bier: een biertje dat we cadeau kunnen doen aan klanten en dat we kunnen schenken op eigen feestjes.

We zijn allemaal druk. Er komt veel op ons af, we moeten overal iets van vinden, iedereen wil iets van je. En dan is het vrijdagmiddag, 17:00 uur. Tijd om alles achter je te laten en los te komen van de dagelijkse sleur. Op naar de mensen bij wie je jezelf kunt zijn, het liefst met een heerlijk biertje in je hand. Een biertje dat je vrijheid onderschrijft en je het gevoel geeft dat je even niets hoeft.

En laat dat nu net het Perplex-biertje zijn.

13 april 17:00 Eerlijke proeverij

Het idee voor Vliegtuigmodus IPA ontstond al snel, een biertje waarmee je echt even weg bent van de basis. Maar hoe vat je dit gevoel en deze ervaring samen in smaak? Team bier heeft eerst zijn eigen smaak op de proef gesteld. Wat vinden we lekker, welke eigenschappen moet het biertje hebben? En natuurlijk hoort daar een mening bij van alle collega’s. Dus staan er om 17:00 een aantal biertjes van verschillende smaken op hun te wachten met een stembiljet om hun input te kunnen delen.

Hoe fijn de input ook is, team bier kiest uiteindelijk altijd een eigen weg.

Vrijdagmiddag 17:00... Proost!

Voor je staat Vliegtuigmodus: een heerlijk fris speciaalbier dat perfect smaakt aan het einde van je werkweek. Met liefde gebrouwen door de ervaringsdeskundigen van project-bier, een initiatief van Perplex, in samenwerking met Leroy Brown Brewery.

Vliegtuigmodus is een fris en robuust biertje met een vol bittere smaak. Het ambachtelijke ongefilterde speciaalbier dient voorzichtig geschonken te worden. Wacht met schenken tot het eind van de week, dan smaakt hij het állerlekkerst!

Vliegtuigmodus cadeauverpakking

Dat wil ik proeven!

Heb je geen biertje ontvangen maar ben je wel heel benieuwd? Neem contact op met Team Bier!