uMarketingSuite; hét marketingplatform voor Umbraco

  • uMarketingSolutions - Personalisatie - Content - Umbraco CMS
  • Leestijd: 3 minuten
Tom van Gessel Technisch projectmanager

De all-in-one toolbox voor marketeers

Perplex heeft in samenwerking met Umbraco (de makers van het Umbraco CMS) de uMarketingSuite ontwikkeld; de all-in-one toolbox voor elke marketeer en redacteur. De uMarketingSuite is hét platform op het gebied van personalisatie, a/b testing en marketing automation voor Umbraco. Standaard bevat Umbraco geen ondersteuning voor deze onderdelen, maar met de uMarketingSuite worden deze onderdelen toegevoegd.

Eenvoudig installeren

De uMarketingSuite is een zogenaamde no-code solution. Binnen 15 minuten kan de uMarketingSuite worden geïnstalleerd op elke Umbraco v8 en v9 website. Vervolgens kan er direct worden begonnen met het verzamelen van data, het a/b testen van functionaliteiten en het personaliseren van de website op basis van talloze parameters. Daarbij biedt de uMarketingSuite diverse webservices om de out-of-the-box functionaliteit verder uit te breiden met specifieke data.

Data daar waar je het nodig hebt.

Je kan de uMarketingSuite inzetten om op eenvoudige wijze pagina’s of delen van pagina’s te personaliseren voor specifieke bezoekers of bezoekersgroepen. Het beheer van de varianten pagina’s vindt plaats binnen het CMS, wat als voordeel heeft dat geen extra tool of omgeving nodig is. De data is ook inzichtelijk in het CMS; daar waar de pagina’s beheerd worden en direct actie kan worden ondernomen op basis van verzamelde data.

Data verzamelen & gebruiken

Er wordt met het gebruik van uMarketingSuite veel data verzameld. Deze data is en blijft eigendom van Arriva. Daarnaast voldoet de opslag en het gebruik van de verzamelde data volledig aan de AVG-wetgeving en -standaarden.

Privacy Verified

De uMarketingSuite is gekeurd en privacy-geverifieerd door Privacy Verified, een van de toonaangevende privacy-organisaties in Europa. Als onderdeel van ICT-Recht bieden zij al meer dan 15 jaar verschillende privacydiensten aan om organisaties te ondersteunen bij privacyvraagstukken en processen. Gebruik je de uMarketingSuite, dan ben je klaar voor de datagedreven en privacy-vriendelijke toekomst.

Benieuwd naar uMarketingSuite?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Tom van Gessel Technisch projectmanager

Gerelateerde cases