Awardwinning projecten

Erkenning krijgen voor het harde werk dat je levert is een waardevolle beloning. Niet alleen in de vorm van complimenten van klanten, maar ook vakinhoudelijk. Op ons kantoor hangen we iedere award, medaille, certificaat of andere prijs in onze speciale 'awardboom' als constante herinnering.

Ook op deze pagina hebben we alles verzameld waar we trots op zijn. Neem gerust een kijkje!

Umbraco Awards 2020

Primeur: derde jaar op rij Umbraco Best Custom Solution award 

Met het internationale contentplatform van Athlon hebben we maar liefst 2 Umbraco Awards gewonnen, namelijk de Best Gold Partner Solution én de Best Custom Solution. Deze laatste ontvingen we voor het derde jaar op rij. Daarmee is Perplex de enige in de wereld die dit heeft bereikt!

Lees de case

Het meeste bezoek voor Dirkzwager

Uit recent onderzoek onder de top 50 advocatenkantoren in Nederland blijkt dat Dirkzwager op basis van grootte van kantoor (aantal advocaten in dienst) op plaats 14 staat, maar maandelijks veruit het meeste bezoek op de website vanuit niet-betaalde zoekresultaten ontvangt. Dirkzwager steekt daarmee met kop en schouders boven de andere kantoren uit! 

Hoe we dat voor elkaar hebben gekregen? 

 

2x een award voor WPD

Op Umbraco conferentie Codegarden 2019 mocht de website van Wagenborg Passagiersdiensten (WPD) een award voor Best Custom Solution ontvangen. Volgens de jury bevat het platform alle middelen voor het verlenen van een volledige service, wat een eer! 

 

En; Best Gold Partner Solution! 

En... in 2019 ontvangt WPD nóg een award! Namelijk die voor Best Gold Partner Solution. In deze categorie worden inzendingen van de Umbraco Gold Partners vergeleken en ontvangt de meest spraakmakende case een award. Wederom een mooie bevestiging voor ons harde werk! Lees de uitgebreide case van WPD voor meer informatie over de oplossing. 

Al 4 jaar op rij drempelvrij! 

VieCuri drempelvrij

VieCuri was in 2016 het eerste ziekenhuis in Nederland dat voldeed aan de Drempelvrij-richtlijnen! Al 4 jaar op rij mag deze titel worden verlengd. De website VieCuri.nl is geoptimaliseerd als toegankelijke website en door de (externe) inspectie-instelling Stichting Accessibility, na het uitvoeren van een audit, beloond met het Waarmerk drempelvrij.nl

 

Umbraco Most Valuable Person

We zijn trots op Daniël en Jeffrey, onze Umbraco Most Valuable Persons (MVP)! Een eervolle titel, die Jeffrey zelfs al voor het derde jaar op rij draagt. Een hele prestatie, want uit een community van maar liefst 220.022 leden worden jaarlijks zo'n 15 MVP’s benoemd. De titel bekroont onder andere de inzet van Perplex in de vorm van de Security Package: een uitbreiding binnen Umbraco die gebruikers in staat stelt om inlog- en accountacties in te zien. Dit draagt bij aan de veiligheid van Umbraco en maakt het gemakkelijker om aan de nieuwe privacywet (AVG) te voldoen. 

ChangeMyCar wint de 'Fleet Industry Award 2018'!

ChangeMyCar heeft de felbegeerde Fleet Industry Award 2018 gewonnen! De award wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de Fleet Europe Summit in Barcelona aan een organisatie die opmerkelijke en innovatieve producten, tools of services aanbiedt. Het is dé award op het gebied van fleet managment.

Best custom solution award

met de Midlayer van Mercedes-Benz

Binnen Umbraco hebben wij ervoor gezorgd dat er een koppeling tussen de verschillende databases van Mercedes-Benz is. Hierdoor kunnen gebruikers een auto volledig zelf samenstellen waarbij de gekozen features visueel getoond worden.

Bekijk de case

Best editing experience award

met het platform van Dirkzwager

Het platform geeft de mogelijkheid om inzicht te krijgen in eigen statistieken. Het systeem registreert wanneer vooraf ingestelde conversies worden behaald. Dit wordt vertaald naar een conversieratio, zodat de advocaten worden gestimuleerd om betere artikelen te schrijven. 

Bekijk de case

Best Package Award

Op Codegarden 2017

Umbraco is standaard uitgerust met een module om webformulieren te creeëren. De plugin van Perplex verrijkt deze standaardfunctionaliteit nog verder, om dit nog gemakkelijker en functioneler te maken. 

Meer over deze award

2 awards voor VERDER*

Op de Grand Prix Content Marketing 2017

Op de Grand Prix Content Marketing 2017 is VERDER* rijkelijk beloond met 4 nominaties. Op 16 november gingen we naar huis met maar liefst 2 bekroningen en een bronzen award! 

Meer over deze awards