Awardwinning projecten

Erkenning krijgen voor het werk dat je levert is een waardevolle beloning. Niet alleen in de vorm van complimenten van klanten, maar ook van vakgenoten. Op deze pagina hebben we een deel van de awards en prijzen verzameld (in willekeurige volgorde). Stuk voor stuk om trots op te zijn!

2020: Umbraco Best Custom Solution award voor Athlon

Met het internationale contentplatform van Athlon winnen we in 2020 maar liefst 2 Umbraco Awards, namelijk de Best Gold Partner Solution én de Best Custom Solution. Deze laatste ontvingen we voor het derde jaar op rij. Daarmee is Perplex de enige in de wereld die dit heeft bereikt!

2020: Het meeste bezoek voor Dirkzwager

Uit onderzoek onder de top 50 advocatenkantoren in Nederland blijkt dat Dirkzwager op basis van grootte van kantoor (aantal advocaten in dienst) op plaats 14 staat, maar maandelijks veruit het meeste bezoek op de website vanuit niet-betaalde zoekresultaten ontvangt. Dirkzwager steekt daarmee met kop en schouders boven de andere kantoren uit!

Hoe we dat hebben bereikt?

2019: Umbraco Best Custom Solution award voor WPD

Op Umbraco Codegarden 2019 ontvangt de website van Wagenborg Passagiersdiensten (WPD) een Best Custom Solution award. Volgens de jury bevat het platform alle middelen voor het verlenen van een volledige service, wat een eer!

2019: Best Gold Partner Solution award voor WPD

En... in 2019 ontvangt WPD nóg een award! Namelijk die voor Best Gold Partner Solution. In deze categorie worden inzendingen van de Umbraco Gold Partners vergeleken en ontvangt de meest spraakmakende case een award. Wederom een mooie bevestiging voor ons harde werk!

2022: VieCuri Medisch Centrum = drempelvrij

VieCuri was in 2016 het eerste ziekenhuis in Nederland dat voldeed aan de Drempelvrij-richtlijnen! Al 5 jaar op rij mag deze titel worden verlengd en is VieCuri het enige Nederlandse ziekenhuis met deze titel. De website VieCuri.nl is geoptimaliseerd als toegankelijke website en door de (externe) inspectie-instelling Stichting Accessibility, na het uitvoeren van een audit, beloond met het Waarmerk drempelvrij.nl!

2021: Umbraco Most Valuable Person

We zijn trots op Daniël en Jeffrey, onze Umbraco Most Valuable Persons (MVP)! Een hele prestatie, want uit een community van maar liefst 220.022 leden worden jaarlijks zo'n 15 MVP’s benoemd. De titel bekroont onder andere de inzet van Perplex in de vorm van de Security Package: een uitbreiding binnen Umbraco die gebruikers in staat stelt om inlog- en accountacties in te zien. Dit draagt bij aan de veiligheid van Umbraco en maakt het gemakkelijker om aan de nieuwe privacywet (AVG) te voldoen.

2018: ChangeMyCar wint de Fleet Industry Award!

ChangeMyCar wint de felbegeerde Fleet Industry Award 2018! De award wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de Fleet Europe Summit in Barcelona aan een organisatie die opmerkelijke en innovatieve producten, tools of services aanbiedt. Het is dé award op het gebied van fleet management.

2018: Best Custom Solution Award voor Mercedes-Benz

De Midlayer van Mercedes-Benz wint tijdens Umbraco Codegarden 2018 de Best Custom Solution award. Binnen de Umbraco-installatie hebben wij ervoor gezorgd dat er een koppeling tussen de verschillende databases van Mercedes-Benz is. Hierdoor kunnen gebruikers een auto volledig zelf samenstellen waarbij de gekozen features visueel getoond worden.

2018: Best Editing Experience Award voor Dirkzwager

Het contentplatform van Dirkzwager legal & tax wint tijdens Umbraco Codegarden 2018 de Best Editing Experience Award. Het platform geeft de mogelijkheid om inzicht te krijgen in eigen statistieken. Het systeem registreert wanneer vooraf ingestelde conversies worden behaald. Dit wordt vertaald naar een conversieratio, zodat de advocaten worden gestimuleerd om betere artikelen te schrijven.

2017: Best Package award voor Perplex

Op Codegarden 2017 is de package van Perplex uitgeroepen tot Best Package! Umbraco is standaard uitgerust met een module om webformulieren te creëren. De plug-in van Perplex verrijkt deze standaardfunctionaliteit nog verder, om dit nog gemakkelijker en functioneler te maken.

2017: 2 awards voor VERDER*

Op de Grand Prix Content Marketing 2017 is het platform VERDER* rijkelijk beloond met 4 nominaties. Op 16 november gingen we naar huis met maar liefst 2 bekroningen en een bronzen award!

2021: Samenwerking VGZ-Perplex bekroond met een award

Perplex heeft samen met andere bureaus de San Accent in de categorie Financiële Dienstverlening binnen weten te slepen voor coöperatie VGZ. Deze award is voor de campagne van de gemeente Den Haag. Het doel was om alle fases van de klantreis in één consistente boodschap neer te zetten. Het jurycommentaar was lovend! “Van de See laag naar de Do-laag is het een hele consistente en sterke campagne geweest”. We zijn trots op deze samenwerking en het behaalde doel!