Contact Perplex

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in hartje centrum Arnhem.

Bezoekadres:
Willemsplein 46
6811 KD Arnhem
Telefoon 026 383 07 34
E-mail info@perplex.nl

Waarmee kunnen we u helpen?

Stel hier uw internet(marketing)vraag. Wij beantwoorden hem graag!

U komt bij ons langs, wat leuk!

Ons kantoor zit in het centrum van Arnhem, u kunt ons vinden op Willemsplein 46. We zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Station Arnhem Centraal bevindt zich op 5 minuten lopen. Parkeren met de auto kan bij het Perplex kantoor of in Parkeergarage Centraal (5 minuten lopen, maar makkelijker vindbaar…).

Parkeren in Parkeergarage Centraal

De parkeergarage onder Arnhem centraal is de dichtstbijzijnde parkeergarage. Houd vanaf de Amsterdamseweg of de Jansbuitensingel P Centraal aan. Wanneer u de Willemstunnel inrijdt, slaat u in de tunnel rechtsaf.

Bekijk hieronder de video hoe u de Willemstunnel inrijdt:

Lopen vanaf het station

Station Arnhem (en de daaronder gesitueerde Parkeergarage) Centraal bevindt zich op ongeveer 5 minuten lopen van Perplex. Als u het station uitloopt, houd dan richting centrum/winkelstraten aan. Op het Willemsplein is een vrij groot busstation. Het pand 'Royal' waarin Perplex gevestigd is bevindt zich aan dat busstation. De entree is links naast het terras van STAN & CO. 

Perplex' parkeerplaatsen

De twee parkeerplaatsen bij Perplex zijn niet via het Willemsplein bereikbaar, maar via de Jansbinnensingel. Als u navigeert naar Jansbinnensingel 1, komt u aanrijden via de Jansbuitensingel. Pak daar de linkerbaan, en sla voor de stoplichten op het Willemsplein linksaf (als het ware door de groenstrook heen).

 

Vervolgens komt u aan bij een volgend stoplicht en is de zijkant van ons pand te zien; die bevindt zich direct rechts na het nemen van de afslag. Bel alstublieft links van het schuifhek aan* zodat we het voor u kunnen openen. Parkeren kan op de plekken met bordjes Perplex.

*Let a.u.b. goed op want u doorkruist een fiets- en voetpad, het is geen optimale verkeerssituatie. 

Op zoek naar een betrokken en ervaren digitaal bureau? Perplex helpt uw bedrijf om optimaal gebruik te maken van slimme techniek en digitale vormen van marketing. Ons bureau is gevestigd in hartje centrum Arnhem.

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken: neem gerust contact met ons op of kom eens langs in Arnhem.

We helpen graag met de kers op de taart