• Home
  • Blog
  • Perplex Digital gaat nog meer digitale verwachtingen overtreffen met Green Park Investment Partners

Perplex Digital gaat nog meer digitale verwachtingen overtreffen met Green Park Investment Partners

Op 17 maart 2021 is Perplex de samenwerking aangegaan met Green Park Investment Partners. Samen kunnen we Perplex’ onafhankelijke koers voortzetten en daardoor onze ambities nog sneller verwezenlijken. Zo blijven we digitale verwachtingen nu en in de toekomst overtreffen!

Eigenaar Jeffrey Schoemaker over de samenwerking: “Perplex is de afgelopen 16 jaar organisch en autonoom gegroeid tot één van de beste digitale bureaus in Nederland. Met inmiddels meer dan 50 Perplex’ers, reiken onze ambities ver om de ultieme klantervaring voor onze opdrachtgevers en misschien nog wel belangrijker hun klanten, te realiseren. De markt is continu in beweging en wij dus ook. We blijven ons verdiepen in digitale trends en ontwikkelingen, om digitale kansen voor onze opdrachtgevers te benutten. Dit is hét moment om middels een partnership onze toekomstplannen waar te gaan maken.

In Green Park Investment Partners hebben we een ervaren partner gevonden om onze organisatie verder te laten groeien en te professionaliseren, waarbij we als Perplex’ers zelf aan het roer blijven staan. Een fantastische win-win-win situatie wat mij betreft.”

Perplex door de jaren heen

Perplex Digital is opgericht in 2005 en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een full-service digital agency met een rijk aanbod van digitale diensten en disciplines. Van strategie tot content, van hosting tot webdesign, van backend en frontend development tot marketing en van video & animatie tot data en 24/7 support. Uniek is dat we inmiddels al deze disciplines zelf in huis hebben, waardoor specialisten van begin tot eind betrokken zijn bij digitale projecten.

Ons doel is om de digitale verwachtingen van opdrachtgevers en haar klanten te overtreffen. Hoe we dat doen? Door de ultieme klantervaring te creëren middels het in huis ontwikkelde Total Experience Model; een langetermijnstrategie passend bij merk, product/dienst en doelgroep. Diverse awards, van Umbraco Best Custom Solution tot Dutch Interactive Award en Grand Prix Content Marketing award, bevestigen dat Perplex hier samen met haar opdrachtgevers succesvol in is.

Green Park Investment Partners

Green Park Investment Partners is een onafhankelijke investeerder, die sinds 2010 participeert in kleine en middelgrote bedrijven in de Benelux met focus op buy-outs, groeifinanciering en/of partnerships. Zij zullen ons voornamelijk versterken met hun kennis en expertise op het gebied van bedrijfsvoering, financiën en verantwoorde groei.

“Wij geloven sterk dat de verdigitalisering van organisaties, van klein tot groot, nog maar net begonnen is en dit bij uitstek door experts als Perplex gedaan moet worden. We  zijn al een tijd op zoek naar de juiste partner in het rap veranderende digital agency landschap, waarin wij overtuigd zijn  van de ambitie van Perplex om zelfstandig door te groeien op basis van de unieke combinatie van marketing, tech en content. Perplex is in staat om klanten echt verder te helpen met het bieden van de perfecte digitale ervaring aan hun eindklanten. We zien er dan ook naar uit om Jeffrey en zijn voltallige team met raad en daad bij te staan in dit mooie traject” -- Gideon Cramwinckel, Green Park Investment Partners

Op naar de volgende 16 jaar

Samen kunnen we Perplex’ onafhankelijke koers voortzetten en onze ambities nog sneller verwezenlijken, namelijk; de ultieme klantervaring creëren met behulp van het Perplex Total Experience Model. Er wordt actief ingezet op verdieping en verbreding van de juiste complementaire specialismen. Zo blijven we, nu en in de toekomst, digitale verwachtingen in de gehele customer journey overtreffen!

Groei met ons mee! Bekijk al onze vacatures!