Umbraco v9 Hackathon op 9 december 2021

  • 17 november 2021 - Techniek - Umbraco CMS - Events
  • Leestijd: 2 minuten

De nieuwste versie tilt jouw developerskills naar een nóg hoger niveau! Met Umbraco 9 kunnen we aan de slag op het meest recente .NET Core Framework van Microsoft en ons richten op de state-of-the-art technologie. Wauw! Onze developers kunnen niet wachten om hiermee aan de slag te gaan en te kijken waar Umbraco 9 echt toe in staat is. Maar... dit brengt ook een aantal vragen met zich mee. Kan ik alles nog steeds doen zoals ik het gewend ben? Hoe zit het met de performance? Werken mijn favoriete packages nog? En hoe staat het met die cross-platform belofte; werkt dat echt of is het gebakken lucht? En hoe soepel werk je tegenwoordig samen met Umbraco Cloud? Zoveel vragen, en vaak te weinig tijd om daar uitgebreid antwoord op te zoeken. Daarom organiseert Perplex op 9 december 2021 een Umbraco v9 Hackathon.  

Umbraco v9 Hackathon

Samen ontdekken we alle nieuwe features van Umbraco 9, daar wil je bij zijn! Elke developer (en Umbraco fan) is welkom. We starten om 09:00 uur en schatten in dat we rond 16:00 uur klaar zodat jij volledig Umbraco minded en geïnspireerd bij ons de deur uit loopt. ‘s Ochtends gaan we samen aan de slag om Umbraco 9 draaiende te krijgen en een simpele of (als de tijd het toe laat) een meer complexe website te maken. Na een heerlijk verzorgde lunch, staan er in de middag een tiental challenges centraal waarin we kijken hoe ver we Umbraco 9 kunnen uitdagen en wat de grenzen van Umbraco zijn. 

Je kunt de Hackathon geheel gratis bijwonen, je krijgt er enthousiasme en kennis voor terug. Kom je meedoen? Stuur een e-mail met “Ja vet! Ik ben er bij” naar jeffrey.schoemaker@perplex.nl

Locatie: Bij Perplex op kantoor aan het Willemsplein 46 in Arnhem 

Wie zien je graag 9 december bij ons op kantoor, tot dan!